donderdag 5 november 2015

Type glas

Het type glas herkennen kan lastig zijn. Dit is van belang voor het energielabel van je woning. Lees hier tips hoe je enkel-, dubbel- en HR glas herkent. Bouwen of verbouwen betekent veel beslissingen nemen op korte termijn.


De Reynaers Aluminium vakman helpt je graag bij al die keuzes. Dit type beglazing kan U-waarden halen vergelijkbaar met die van .

Wij geven u op deze pagina alle benodigde uitleg over uw type glas en de daarbij passende raamfolie! Glasdistrict is hierin meegegaan en heeft geresulteerd in onderstaand aanbod van verschillende type glas. U kunt op elke glassoort klikken om specifieke . Er zijn drie soorten glas: enkel, dubbel en HR. De makkelijkste manier om erachter te komen welk type glas uw woning heeft, is het.


Er bestaan verschillende beglazingstypes: enkel glas , dubbel glas , hoogrendementsglas en driedubbele beglazing. Is dit niet het geval dan kunt u aan de hand van de code bij de glasfabrikant navraag doen. De fabrikant kan u precies vertellen welk type glas er is geleverd.

Een makkelijke manier om erachter te komen welk. Zo is er veiligheidsglas, zonwerende beglazing, diffuus glas, glas voor passiefhuis constructies en geluidsreducerende beglazing. Of weet iemand of het type polyglas oude dubbele beglazing is?


Het is sowieso dubbel glas aangezien er raamverdelingen in het glas zitten. Bij Belisol bieden we verschillende soorten glas aan, als het om isolatie gaat:. Voor welk type glas je ook kiest, weet dat je steeds extra opties hebt om te . In pure vorm kan van silica ook een glas gemaakt worden. In verhouding met andere soorten glas is kwartsglas moeilijk te bewerken . Bij enkel glas zal de vochtige warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en als de.


Het is echter een merknaam voor een speciaal type dubbelglas dat van. Voor de ramen en het overige buitenschrijnwerk bestaan er heel wat soorten glas. Die soorten beglazing voor de ramen sommen we hieronder . Het laagje metaal is zo dun dat het nauwelijks waarneembaar is en het laat het zichtbare licht voor het grootste deel door. Welke mogelijkheden heb je met hoogrendementsglas?


Wat is het beste hoogrendementsglas? Glas types : Blank glas : ​ Glas in lood met standaard blank float glas. Op basis van deze code weet de producent welk type glas is geleverd.


Ook kan er altijd naar het KOMO-certificaat gevraagd worden dat bij het glas hoort.

Let wel, het gewicht van driedubbel glas is niet te onderschatten. Uw kozijn profielen moeten dit wel mogelijk maken. Wilt u uw glas vervangen voor dubbel glas? Dit type Glas van Guardian Clarity is gemaakt met de meest geavanceerde glascoatingtechnologie van magnetronsputteren. Normaal glas reflecteert licht met . Bent u op zoek naar dubbel glas dat u jarenlang wooncomfort én besparing gaat opleveren?


Dan moet u verschillende keuzes maken om het type dubbel glas. Dit type glas wordt voornamelijk gebruikt bij passiefwoningen omdat het glas zeer goed isoleert (zeer lage U-waarde van à 8). Dikker glas, een samenstelling van glasbladen met ongelijke dikte, een grotere. Aan de hand daarvan kan bepaald worden welk type glas er gewenst is.


Japanse onderzoekers hebben veeleer toevallig een nieuw type glas ontwikkeld dat zichzelf bij barsten kan herstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts