dinsdag 24 november 2015

Gepimpte kasten

Gepimpte dressoir is 55m lang en ,diep. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Eiken dressoir kast voor klein bedrag af te halen het geld gaat in spaarpotje van het.


Deze leuke massief grenen kast is beschilderd met krijtverf in de kleuren Modena aan de buitenkant . Nog steeds op zoek naar die ene kast ? Stap in de wereld van Zukini Woonloods.

Een webshop vol meubels met een verhaal. Deze ijzeren kast heeft een industriële, eigentijdse look. Super gave bijzettafels 42x64xPrijs 200.


Van bruine Ikea Expedit kast naar gepimpte witte kast ! Mooi te gebruiken als dressoir of in ons geval als speelgoedkast. Omlijsting is van gebruikt steigerhout. Bij Het Goed in Best geven ze sommige meubels een frisser, hipper jasje.


De gepimpte kasten , stoelen en tafels slaan gigantisch aan. Vorige week een oude broodkast voor een klant .

Grenen kast geverfd met Annie Sloan Chalk Paint Provence en gepimpt met . This Pin was discovered by Esther Everts. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Naar het voorbeeld van de creatieve opknapbeurten van nutskasten in Antwerpen, waar je de gepimpte kasten her en der in het straatbeeld . De kasten die ik op advies van een reactie op een eerder blog heb (laten) verven.


Dit was het dressoir en ik bezat ook nog . In het centrum van Weert vindt u vanaf vandaag tien gepimpte elektriciteitskasten. Het opknappen van de kasten is een van de projecten vanuit . Dit zijn gepimpte schakelkasten van . Er staan regelmatig nieuwe gerestylde kasten op de website. Wij kunnen opzoek gaan naar uw droomkast! Fruitkistjes als kast in je gepimpte caravan - Staat het leuk?


Lees dan vooral deze blog en laat je overtuigen en ga aan de slag! Hier worden IKEA kasten gepimpt met enkele kleine aanpassingen. De deuren werden gegalvaniseerd met een zwarte matte afwerking.


Antiek, vintage en gepimpt bij Inboedelmarkt in Haarlem. Het gepimpte elektriciteitskastje op het Esplandeplein in Ieper is weer in ere hersteld nadat het eind december vorig jaar door een storm werd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts