dinsdag 3 november 2015

Ijssel coatings

Het volledige programma is uit voorraad leverbaar , en voor uur . Van IJsselcoating zijn alle componenten verf systeem met name de dubbelcoat ruim op voorraad. Hieronder vind u alle kleurlakken die wij. Standaard sorteren, Sorteer op populariteit . Word vandaag gratis lid van LinkedIn.

Double coat dd lak set glans besteld u nu zeer voordelig online bij de Bootverfshop. Het topmerk coatings voor de watersport. Een korte rondleiding door ons bedrijfspand! De openingstijden van alle vestigingen van De Ijssel Coatings B. Moordrecht vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Wij bieden u 5maan watersportartikelen, motorenverkoop en -service, jachtservice in het algemeen of een goed technisch advies. Overzicht van alle handleidingen van de IJssel producten.

Kijk nu voor onze Zhik aanbiedingen kortingen tot. DD Lak is krasvast, kleurecht, bestand tegen chemicaliën, weer, UV-straling, . Een een zeer uitgebreid assortiment watersportproducten vindt u bij online of bij de Vrijheid Watersport, Oud Loosdrechtsedijk 19 Loosdrecht. Contact the manufacturer directly for a quote. Maak kennis met de IJssel Coatingsproducten voor vezelversterkte kunststoffen en het assortiment aan . DOUBLE COAT from de ijssel - is it reallty that easy to apply with a roller and at the same time getting a gooood . Ook jachtlakken van de ijssel, international, relius en ruwa kleuren in sikkens.


Het is vrijdagavond maart, als de telefoon gaat. Twee componenten epoxy coating , high solid. Uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld teer epoxy coatings. Eenvoudig te verwerken, zelfs bijlage temperaturen.


Variopox Impregneerhars is een tweecomponenten oplosmiddel vrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. This Dutch manufacturer produces coatings, color pastes . Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van De Ijssel Coatings B. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact . En nog vele andere scheepsartikelen!

U kunt natuurlijk altijd informeren. Al vele jaren is de IJssel Coatings één van de meest innoverende Nederlandse verfproducenten. Er zijn geen producten van dit merk.


Bij de IJssel Coatings wordt er niet alleen over . Double Coat op uw jacht kost steeds minder energie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts