maandag 2 november 2015

Namen stickers

Het meest aanbevolen: onze plaklabels, naamlabels ofwel naamstickers. Goedgemerkt labels zijn gemaakt van eigen ontwikkeld materiaal, zodat . Denk daarbij aan plexidoosjes, metalen smarties en blikjes, flesjes. Alles eigenlijk wat een egaal oppervlakte heeft is ideaal om te beletteren.


Met bedrukte naamkaartjes van Vistaprint weet je altijd wie wie is bij bedrijfsbijeenkomsten of netwerkevenementen. Sterk hechtende stickers om spullen te merken die je niet kwijt wilt raken.

Plaklabels - naamstickers voor het hele gezin. Op babyspullen, drinkfles en fopspeen voor het KDV, crèche, gastouders of peuterspeelzaal. Naamstickers snel en eenvoudig besteld.


Alle ouders kennen waarschijnlijk wel het probleem van de Verloren Spullen. Heeft je zoontje nét een kek nieuw rood jasje, eenmaal . Bij Pro Bike Sticker is het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier gepersonaliseerde naamstickers met naam, vlag en kleur naar keuze te maken en te . Tips om kleren van kinderen door te geven. Heb je op een kledingstuk een naamsticker of je hebt een kledingstuk gekocht met een persoonlijk label op?

Ontdek ons gamma zwart-wit plaklabels. Label al je objecten of kledingstukken en geniet van een duidelijke en eenvoudige etikettering. Denk ook eens aan de kindermeubeltjes of een opbergkist. Een toffe naamsticker voor in de kinderkamer.


See what people are saying and join the conversation. Persoonlijke naamstickers voor jongens en meisjes: van full colour stickers tot stoere sportstickers. Kies uit de ontwerpen of maak je eigen naamsticker. De stickers van Bulbby kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Denk aan stickers voor op je deur, wand of kast.


Door Linda) Ik heb de naamstickers van MyNametags. Hieronder vindt u een selectie van naamstickers zoals we ze reeds maakten voor voor teams en (prof)renners. Spaar voor gratis Blue Band naamstickers ! Deze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en . Een set van twee stickervellen met elk stickers die je op een cadeautje kunt plakken.


Op de sticker kun je een naam schrijven, zo is . Wij verzorgen ook uw naamstickers in foliedruk. Indien u een drukproef wenst te ontvangen, kunt u ons .

Op deze pagina vindt u de mogelijkheden van onze naamstickers. Klik op de foto om de detailpagina van het betreffende artikel te bekijken. Maak nu je eigen naamstickers van smartphoto met jouw naam en foto, zo val je meteen op bij speciale gelegenheden. Wil je voorkomen dat je elke week bij de gevonden voorwerpen staat te zoeken?


Dan zijn deze naamstickers wat voor jou en je kind!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts