donderdag 19 november 2015

Groeimeter steigerhout

Wij maken groeimeters , klokken en kapstokken van steigerhout geheel op maat en voor . Leuke, stoere en persoonlijke steigerhouten groeimeter. Met de naam en geboortedatum en eventueel elementen of afbeeldingen van het geboortekaartje. Handgemaakte steigerhouten groeimeter Hoe bijzonder en speciaal staat deze groeimeter op de kinderkamer. Wat mooi, persoonlijk een uniek cadeau om te .

Groeimeter van steigerhout met de naam verticaal. This Pin was discovered by Wendy Koster. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Stoere steigerhouten groeimeter als familiestuk In de Wijde Wereld.


De hele familie kan zijn of haar lengte op de groeimeter schrijven. Een tijdje terug een naambordje besteld voor mijn dochter Phileine. Het is echt een heel mooi persoonlijk bordje geworden en ben er erg blij . Voor een leuke groeimeter heb je niet veel nodig:.

Te maken in elke gewenste kleur en . Mooie groeimeter die geheel naar wens en stijl van de kinderkamer te maken is. Een groeimeter van steigerhout in de stijl van het geboortekaartje. De groeimeter wordt geverfd met een mooie Ultra matte krijt-achtige verf. Totale afmeting van de groeimeter is 80cm.


Binnenkort gaan we in ons eigen atelier ook een groeimeter meetlat maken van steigerhout. Deze stoere groeimeter meetlat kan voorzien . Steigerhouten groeimeter en kapstok. Versier je slaap- of kinderkamer met deze sprookjesachtige muursticker van Frozen met een groeimeter , zodat je meteen kunt bijhouden hoe snel je. Bij Leefhuus koop je stoere en sfeervolle woonaccessoires en meubels van hout. Veel van deze accessoires en meubels zijn met de hand gemaakt.


En het leuke is, alles is mogelijk en dus kun je de groeimeter zo persoonlijk laten maken als je wil! En is op deze site gespecialiseerd in alles rondom steigerhout en steigerbuizen. Persoonlijke groeimeter met naam voor de babykamer en kinderkamer.


Panelen op standaard vurenhout, meerprijs steigerhout : € 50. Gemaakt van steigerhout en in diverse kleuren verkrijgbaar.

Wij kunnen deze groeimeter geheel naar wens maken. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor groeimeters aanbied. Stoere en grote speelgoedkist in het wit die mag gezien worden in de woonkamer, kinderkamer of buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts