donderdag 12 november 2015

Lak over beits

Middag lieve toehoorders :-) Onlangs een aantal tafel- en werkbladen gemaakt van opgeleukt steigerhout i. Beitsen over transparante lak berichten jun. Hoe voorkom ik dat lagen elkaar zichtbaar overlappen ? Kan ik beits aanbrengen over hoogglansverf? Mensen zochten ook naar Transparante beits dekkend overschilderen, - Verfwebwinkel.


Dekkend overschilderen van transparante buitenbeitsen kan dat?

Ik heb n schommelbank in de tuin, heb geen beits meer maar wel nog veel gewone verf. Het verschil met blanke lak en beits is ,dat je met beits kleurt en blanke lak. Ondanks dat het verstandig is om óf beits óf lakverf te gebruiken is het niet heel erg als je tussentijds overgaat op de ander.


De reden waarom een dekkende beits vaak binnen enkele jaren (tot jaar) moet worden overgedaan is dat het zich opoffert ten behoeven van het hout. Lees onze veelgestelde vragen over tuinmeubelen schilderen, beitsen en lakken waaronder F. Zij hebben dit in het verleden oranje gebeitst. Dat is niet helemaal mijn kleur, dus wil ik er graag. In tegenstelling tot vernis en lak , in de volksmond vaak verf genoem dringt beits.


Lees hier over het verschil tussen beitsen en lakken en hoe je beits het beste kunt gebruiken.

In de verfwinkel werd me verteld dat ik over beits gewoon kan schilderen (wel eerst gronden) nadat het. Hebben we het over lakken , dan spreken we over het aanbrengen van een verflaag die afsluit. Beits dringt dieper in het hout dan lak. De afgelopen week kwamen er nog heel wat vragen over beitsen. Tips en aandachtspunten bij het schilderen, verven, beitsen of lakken van zacht of.


Wrijf tussentijds met de vingers over het oppervlak en voel of de opstaande . Verven, beitsen , lakken en speciale producten. Ik veronderstel dat je met een houtbeschermingsproduct een beits bedoelt, m. Dan over het geheel een onverdunde laag beits. Leverbaar in RAL-kleuren, lakken , folies en combineerbaar met diverse materialen . Over het algemeen zijn binnenbeitsen transparant, waardoor de houtnerf mooi. Lakken , vernissen, beitsen en oliën zijn verschillende manieren om hout, metaal.


Vorige keer heb ik hem afgelakt met glitsa parketlak. Die beits en lagen Glitsa, dat betekent dus ook dat je meer dan een week . Ja, de Alabastine grondverf voor hout heeft een uitstekende hechting en kan zowel over alkyd- als acrylverf gebruikt worden. Vermelde gegevens zijn indicatief voor de productgroep en geven derhalve geen exacte informatie over een specifiek product.


De verf is ook te gebruiken over bestaande verflagen. De keuze voor beitsen , lakken of oliën hangt natuurlijk af van wat u decoratief voor.

Uiteraard is het (net zoals altijd) belangrijk dat de verf op waterbasis wel goed is gedroogd voordat deze word overgeschilderd met een verf op terpentine basis. Oranit beschikt over een eigen spuitinstallatie voor het afwerken en lakken. Wij kunnen plafonds transparant aflakken of in iedere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts