maandag 23 november 2015

Sikkens rubbol primer express

Sneldrogende grondverf op basis van alkydhars. Goed vullende en dekkende grondverf voor . Geschikt voor het gronden en overgronden van . De Primer Express voor het snelle werk (en bij lage verwerkingstemperaturen). SNELDROGENDE GRONDVERF OP BASIS VAN ALKYDHARS.


Professionele primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Deze grondlak hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude. Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel . Zeer snel drogen na 3u droging overschilderbaar. Voor 23: uur bestel morgen in huis. Couche de fond et couche intermédiaire à base de résine acrylique, au séchage rapide, . Goede hechting op kaal hout en goed gereinigde en geschuurde oude laklagen.


Bekijk alle product informatie hier! Is reeds na circa uur overschilderbaar. Rubbol primer express maakt het mogelijk een . Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achterlaten: Trackback URL.


Met een vernieuwd recept waarbij de verf nu nog beter droogt en vloeit. Belangrijke kenmerken van dit product:Zeer . Snelle luchtdrogende grondverf voor buiten. Sikkens rubbol primer express is een sneldrogende, vochtregulerende, weervaste grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Sikkens heeft een tweetal doorwerkproducten in het assortiment. Met terpentine of Sikkens Verdunning M600.


Hierdoor is het mogelijk om lagen verf aan te brengen op . Ook bekend als Sikkens Onol grondverf. Schnelltrocknende, feuchtigkeitsregulierende und wetterbeständige Alkydharz- Grund- und Zwischenbeschichtung für innen und außen. Verf waar professionals voor zouden kiezen?


De verf is van een hoogwaardige kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts