zondag 15 november 2015

Fotolijst 60 x 50

Verona - Klassieke Barok Lijst met Dubbele Rand - Goud Gekleurd - x. Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek. Hieronder vindt u overzichtelijk al onze 50xfotolijsten. Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een afbeelding of foto van 50xcm.


Deze basic fotolijst biedt ruimte aan een foto of poster van 40xcm.

Als je doorklikt op onze website of wanneer je deze melding sluit gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Photo: ALU STUDIO LIJST 50XZILVER . Bij fotolijsten vindt u het grootste assortiment fotolijsten , ophangsystemen,. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: zilver - zwart - staal - goud.


Show jouw dierbaarste herinneringen in een hippe fotolijst van JYSK. Verkleed uw woning met de kostbare momenten van je leven! De zilveren fotolijst afwerking zal een vleugje originaliteit . Twee aluminium wissellijsten x 60.

Wooden Frame Natural Rectangular 38. Henzo fotolijst Modern - wit - 40xcm. Wij leveren jouw fotolijst binnen uur! SMAL profiel geborsteld aluminium wissellijst ZWART.


Fotolijst Utrecht - antraciet - 50xcm. Een boormal en gedetailleerde instructies voor gebruik maken dit product compleet. Model M1is een aluminium wissellijst , met een vlak profiel van mm. Een stijlvol design in een elegante hout-optiek maakt deze lijst een bijzonder woonaccessoire en een chique eyecatcher in elke ruimte. Een wissellijst is een zeer veelzijdig inlijstsyteem en wordt gebruikt voor het inlijsten van schilderijen,.


Houten baklijst met een lijstrand van mm zonder trap. CanvasCompany heeft iets nieuws in het assortiment, namelijk een baklijst ! Wissellijst van edel aluminium met hoogwaardige plaat van echt glas. Deze horen centraal in je huis opgehangen te worden!


Een schitterende manier hiervoor is door ze professioneel ingelijst te krijgen, zodat je het alleen nog . Voor foto: x - 1€, x - 3€. Ja, bij ons is het mogelijk om een losse baklijst te bestellen in verschillende formaten! Als je al een canvasdoek met foto hebt besteld en je besluit later dat je.


Omring uw doek met een canvas lijst.

Baklijsten of baklijst voor canvasdoeken in alle maten. Deze klassieke fotolijst werd speciaal ontworpen voor YellowKorner en is . Frameloze lijst met helder glas zijn verkrijgbaar in formaten. Antieke vergulde houten schilderij Lijst in barokstijl met buitenafmetingen van op 65cm en binnenmaat van op 50cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts