donderdag 5 november 2015

Kleine urn

Bent u op zoek naar een bijzondere mini urn ? De uitvaartwinkel van Monuta met een ruime collectie mini urnen om uw dierbare te herdenken. Een mini urn is een kleine urn waarin een kleine hoeveelheid as kan worden bewaard. Door toepassing van één of meer mini urnen kan de as worden bewaard . Wanneer kiest u voor een mini urn, kleine urn of as beeld? Op onze urnen website vindt u bin de categorie Mini urnen alle kleine urnen, waarin een een kleine .

Natuurstenen mini urnen en kleine urnen zijn gemaakt van natuurlijke materialen , zoals graniet en. Het bewaren van as in een betaalbare mini urn ? De Mini Urn Goudkleurig Stripe Design is een mini urn met uitstraling. Door de goudkleurige afwerking, en zwarte decoratie op de mini urn , komt de vorm meer. Knuffelkeitje mini- urn keramiek lichtblauw glanzend.


Urn bordeaux met afneembaar gouden hart. Deze urn is, in opdracht van de klant gemaakt. Wilt u ook een urn naar eigen ontwerp laten maken?

Hart mini urn met goudkleurige vlinders. Deze kleine urn is een zogenaamde keepsakes welke gevuld kan worden met een klein beetje crematie-as van uw . Mini urnen zijn ontwikkeld om nabestaanden van een overledene gelegenheid te stellen de crematie-as te verdelen over meerdere kleine , mini urnen. Elke urn is handgemaakt en uniek, daardoor is de levertijd ongeveer 3-weken.


Wij leveren deze kleine urn standaard met ruimte voor een klein gedeelte . Dan bent u bij Koninklijke Hesselink aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verschillende soorten en. Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op.


Mini urnen voor de juiste prijs kunt u bestellen en kopen bij deze online uitvaartwinkel. Ik heb de natuurlijke uitsparingen gevuld met groene mineralen. Zoekt u een bijzondere of unieke urn voor thuis?


Geschikt voor: as van heel klein diertje (hamster, vogeltje,) symbolisch bewaren van gedeelte as of. Mini- urn in keramiek met pootafdrukjes (BVDSmini) . Voor als u ook nog wat thuis wilt bewaren. In de Schelp mini- urn kan een kleine hoeveelheid as toegevoegd worden in een reservoir.


Een mooie manier om de laatste tastbare restanten als dierbare . De mini urn is een kleinere variant urn. In deze mini urn , kan een kleine hoeveelheid as bewaard worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts