woensdag 18 november 2015

Hk living bijzettafel

De puurheid van het merk is duidelijk terug te zien in de collectie bijzettafels. Nu € korting bij minimale besteding van € 100. HK Living Bijzettafels koopt u bij LiL.


HK - living Bijzettafel M geel koper zwart messing 40x40x55cm. HK- living Salontafel bruin teak hout Ø80x33cm, Koffietafel reclaimed teak.

Dit bijzettafeltje van het merk hkliving is gemaakt van een plak mangohout. Door de natuurlijke vorm van de plak hout is ieder bijzet tafeltje uniek. Dat is deze boom tafel van sfeermaker HK - Living. Makkelijk om naast de bank te gebruiken als koffietafel of leuk in de . Gebruik hem als salontafel of nachtkastje, met dit tafeltje . De combinatie van messing en zwart metaal is een combinatie die het altijd . Deze stoere HK - Living bijzettafel is leuk om te combineren in de woonkamer door zijn stoere uitstraling.


Hk Living ronde bijzettafel van metaal met een zwart gelakt frame en een rond messing bovenblad.

Het blad is afneembaar en kan worden gebruikt als dienblad . Gratis verzending en persoonlijke service. Deze Bijzettafel Naturel Rotan is echt een aanwinst in de serie. HKliving bijzettafel gemaakt van messing.


En zeker dit gave boomstam bijzettafeltje van het gave Nederlandse merk HK living. Dit robuuste tafeltje staat niet alleen niet prachtig in je interieur, het is ook nog eens heel handig met het afneembare deksel! De bijzettafel is gemaakt van mango hout, . Deze metalen bijzettafel is gemaakt van messing en heeft een rond blad met een diameter van 49cm. De tafel is verkrijgbaar in de maten large en small.


Je kunt het tafelblad rond draaien om de hoogte te verstellen. Tafellamp Baroque Jungle - 40xHcm. Ideaal om uitgebreid koffie te drinken of te borrelen . HKLiving – Sidetable van metaal, brons.


Deze bijzettafel heeft een hoogte van centimeter en heeft een diameter van 33cm met de kleur wit. Niet alleen met lampen, maar ook met veel woonaccessoires, wanddecoratie en tafeldecoratie. Elk tafeltje is uniek omdat het natuurlijk materiaal is.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Art Furniture, Bijzettafels , Lassen, Industrieel Ontwerp, Houtwerk, Survival, Tuinieren In Potten, Schetsboeken,. Goed model eetkamerstoel van HK - Living.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts