woensdag 11 november 2015

Hanglamp house doctor

Een tekort aan speelse accessoires, een chronische chaos van rondslingerende elementen, of simpelweg te weinig . Housedoctor Hanglamp Molecular zwart goud metaal 78x68cm. Deze hanglamp is het perfecte voorbeeld van wanneer functie en design perfect samenwerken. Vind house doctor lamp op Marktplaats. Deze moderne interpretatie op de klassieke kroonluchter . Met de messing details, de asymmetrie in de kappen en de combinatie van helder en .

Gratis verzending en persoonlijke service. House Doctor Goal hanglamp (Kleur: groen). Prachtig in een mooie hoek in je woonkamer, of gewoon boven de eettafel. De messing details zorgen voor een warme maar . De Hood hanglamp is een prachtige lamp.


De lamp is matgoud kleurig met meter zwart snoer. Dat vinden wij heel begrijpelijk, want deze lamp is een echte sfeermaker! De elektrische draad is meter lang en . Hanglamp in goudkleurig gecoat metaal, van het Deense Bloomingville.

Watt, socket E2 afmeting van de kabel is meter. Hij is gemaakt van ijzer met een zwarte coating. We kochten deze lamp een tijdje geleden en hebben hem één dag omhoog. Deze metalen lamp heeft een ronde vorm met een doorsnede van cm . Dit strakke Scandinavische ontwerp heeft door . Deze lamp wordt exclusief snoer en lamp verkocht.


Zeker met een dimmer op de lamp kunt u met deze lamp alle . Glanzende zandkleurige glazen lamp met spiegeleffect. Dankzij zijn industriële uitstraling gaat hij helemaal mee met de . Daarnaast zijn er ook genoeg wandlampen en vloerlampen te vinden. Download lowress image Download highress image.


Wow, wat een toffe lamp met een industriele touch! Lampen zijn belangrijke elementen wanneer je een persoonlijke en gezellige inrichting wilt creëren. Deze unieke hanglamp geeft uw woonkamer of keuken een echt wow-effect. Hanglamp Nod is gemaakt van beton en laat dat zien.


House doctor hanglamp molecular zwart cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts