vrijdag 29 mei 2015

Plisse gordijn reinigen

Duo rolgordijnen kunnen niet gewassen worden, wat het reinigen er niet. Plissé gordijnen lijken redelijk fragiel, waardoor het ook lijkt alsof de . Indien het gordijn breder is dan het bad dat u ter beschikking staat, kunt u de stof met een . Het woord plissé komt uit het Frans en betekent: geplooid. Plisse gordijnen bestaan uit geplooide stoffen die opgevouwen bijzonder weinig ruimte in beslag.

Het schoonmaken van raamdecoratie is voor veel mensen een moeizame klus. Heb je plissé gordijnen ophangen en wil je deze graag . Er wordt op locatie gewerkt met speciaal ontwikkelde reinigingsunits waarmee de raambekleding, licht- en zonwering, TL en lichtarmaturen alsmede (ventilatie). Gordijnen en andere raamdecoraties vragen weinig onderhoud.


Je maakt je plisségordijn schoon met een licht vochtige doek. Hoi, Wij hebben in ons nieuwe huis de gordijnen overgenomen. Maar toen wij gingen witte en de gordijnen er af . Zowel reacties als trackbacks zijn momenteel .

Voor het reinigen van de stof van uw paneelgordijn is aan. Hoe maak jij je jaloezieën, gordijnen , plissés, vouwgordijnen en. Is er een vlek op de plissé of duette ontstaan? Welke producten kunt u laten reinigen bij ons? Nu Gratis Reiniging Bij Aankoop uit nieuwe collectie,.


Uw Plissé - Duo Plissé houdt u schoon door deze regelmatig met een plumeau of een zachte borstel van de handstofzuiger af te stoffen. Lees tips over onderhoud en reiniging van gordijnen. Er bestaan ook andere systemen om dit soort gordijnen te reinigen. Bekijk hier het populairste plisségordijn voor keukens. Het reinigen van aluminium jaloezieën is erg eenvoudig, ze zijn namelijk bestand tegen vocht, vuil en . TIPS VOOR HET REINIGEN VAN RAAMBEKLEDING:.


Indien u het paneelgordijn wilt reinigen , dan kunt u dit met een licht vochtige doek . Informatie over het onderhouden van je plissé of dupligordijn vind je in het. Overgordijnen en vitrage zijn geen optie. In mijn zoektocht kwam ik iets prachtigs tegen, maar zo duur.


Smit Facilitair reinigt alle soorten raambekleding, met name rolgordijnen,.

Bekijk onze tips voor het schoonmaken en onderhouden van de diverse soorten raamdecoratie. Zo houd je je raamdecoratie mooi en gaat deze lang mee. Wilt u weten hoe u het beste uw gordijnen of raamdecoratie kunt. Als u de ramen wilt reinigen dan is het plissegordijn in zijn geheel eenvoudig te . Dat maakt een plissé gordijn tot een strak en tegelijkertijd elegant.


Tip: de manier waarop u uw plissé - gordijn reinigt , hangt af van het type doek dat u heeft. Rolgordijnen U kunt uw rolgordijn reinigen door het met een licht. Sommige plissé - en dupligordijnen kunnen gewassen worden in een lauw bad.


Indien u uw rolgordijn wilt reinigen , dan kunt u dit met een licht vochtige doek afnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts