maandag 25 mei 2015

Hylas zonweringdoek

Hylas levert een uitgebreid assortiment aan (acryl)doeken voor allerlei verschillende type systemen en markiezen. Het doek wordt voorzien van een peeszoom aan de boven- . Ondersteund door een uitgebreid machinepark is Hylas in staat om zonweringdoeken in iedere gewenste maat te leveren. Screendoek op maat uit de Hylas Serge collectie.


Keuze uit tientallen kleuren en patronen.

Tibelly gestreept zonweringdoek T2Fantasie XL Grijs - Lichtgrijs, op maat gemaakt om een zonneschermdoek zelf te vervangen. Confectiespecialist Hylas uit het Gelderse Elst was vier jaar geleden de eerste die begon met het verlijmen van zonweringdoek. Gebruikmakend van een uitgebreid machinepark is Hylas in staat om zonweringdoeken in iedere gewenste maat te leveren. Noteer het nummer van het doek dat u mooi vindt en vraag uw zonweringspecialist . Waar voor de hangsets Hylas zelf het gesneden doek aanleverde, nam Maxximap het snijden van het . Openheidsfactor doek (Tvdir) Tibelly ecole:.


Voor meer informatie over deze waarden, neem contact op met Hylas.

Is uw zonweringdoek of zonneschermdoek aan vervanging toe? Hennies Zonwering heeft kwaliteitsdoeken. Hylas, Elst, Gelderlan Netherlands. Montage Smits Rolluiken en Zonwering uitvalscherm met Somfy I. Het zonweringdoek Orchestra is aanbevolen voor alle types zonwering, op om het even welke plaats. Bepaalde effen kleuren zijn verkrijgbaar in breedtes van . De snelle montage wordt gerealiseerd doordat het doek niet gepeesd . Sunvas- doek van Swela … aan jou de keuze.


Van stoelbekleding op terrasmeubelen tot zonweringdoek en van. Hylas is de specialist op het gebied van acryl- en screendoekconfectie. Het unieke aan het UNI XL doek is dat het zonweringdoek in één geheel op het scherm zit.


Vervang eenvoudig zelf het bestaande. Screen doek Serge wordt het meest gebruikt voor screens en rits screens, kenmerkt zich. Specialist in geconfectioneerd zonweringdoek Hylas was ook present op Polyclose.


Het bedrijf profileerde zich daar niet alleen met een heldere kijk op de.

Doek bepaalt in belangrijke mate het aanzien van een zonwering. Meer informatie over Hylas in het Thema Doek , p. Specialist op het gebied van confectie voor de zonweringsindustrie Hylas beschikt. Deze zoom wordt door Hylas geleverd in een standaard afmeting van cm . Zonweringdoek en screen doek tegen scherpe prijzen bij Markant Zonwering.


Tijdens zonnige dagen zorgt het doek voor een aangenaam binnenklimaat waarbij. Bestel online zonweringdoek met tourniquets voor € 3per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts