vrijdag 22 mei 2015

Finura satin

PU alkydhars zijdeglanslak met geringe donkervergeling. Zijdeglans binnenlak met geringe donkervergeling op basis van een PU gemodificeerd alkydhars. Minder donkervergeling ten opzichte van andere . PU zijdeglanslak met geringe donkervergeling.


Sikkens rubbol Finura Satin = Slijt en krasvast. De lak op terpentinebasis is een minder vergelende zijdeglansverf en kan toegepast worden op een .

Minder vergelende, krasvaste zijdeglanslak voor binnen en buiten. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Terpentine gedragen krasvaste zijdeglanzende verf voor binnen en buiten te mengen in elke kleur.


Deze verf heeft minder last van vergeling (bij gebruik binnen) . Uitermate kras-en stootvast en minder vergelend. Voordelig besteld bij Verf-voordeel. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel.


Gemakkelijk besteld - Snel geleverd.

Verpakking L, L en L Kleuren. HomeOnline shopVerf voor binnenMetaalverfRubbol Finura Satin. Ten opzichte van andere alkydharsproducten heeft Rubbol Finura Satin minder donkervergeling. Ondergronden, Gemodificeerde traditionele alkydhars voor het. Bij besteding van €10- gratis verzending!


Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel . LET OP: Dit product is een mengverf. Om deze reden kan dit product na aanschaf niet geretourneerd worden. Kras- en slijtvastEenvoudige laagdiktebeheersingHoge dekkrachtGoede vloeiingGoede . Webshop met vrijwel alle verfmerken van . Ontdek de zijdeglanzende verf met geringe donkervergeling. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Rubbol Finura Satin is een gemodificeerde, traditionele alkydhars voor het lakken van hout en met een juiste primer ook voor metaal en diverse kunststoffen. Een zijdeglanzende PU lak voor binnen met geringe donkervergeling.


ZIJDEGLANS BINNENLAK MET GERINGE DONKERVERGELING OP BASIS VAN. Deze zijdeglanslak heeft een goede vloeiing, is makkelijk verwerkbaar, hoge dekkracht , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts