donderdag 21 mei 2015

Blanke lak voor hout

Op deze pagina vind u een overzicht van de blanke lakken. Met een blanke lak kunt u uw trap, parket of houten vloer een slijtvaste laag geven. Voor harde houtsoorten en intensieve belasting.


Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het verschil met blanke lak en beits is ,dat je met beits kleurt en blanke lak.

Beits trekt meestal dieper in het hout terwijl vernis een harde laag vormt op het hout. Koop je lak om alle houten meubels of de houten vloer te beschermen. Denk aan hout lak, transparante lak, maar ook de blanke lak spray.


GAMMA heeft een groot assortiment lakverf voor binnen. Je hebt de keuze uit zowel transparante lakken als lakken met een kleur of tint. Buitenbeits en blanke lak van topmerken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol en Trimetal.


Transparante beits houdt in dat het hout na afwerken altijd zichtbaar blijft. Waterbestendige, oplosmiddelhoudende blanke lak voor duurzame houtsoorten.

Watergedragen, hoogglanzende blanke lak voor binnen. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf . Het complete assortiment blanke lak hout vind u hier online in onze webshop. Snelle lecering en pas achteraf betalen. Bekijk ook de uitgebreide informatie. U wilt het liefst dat uw houten vloer zijn originele uitstraling.


Blanke lakken voor binnen van verschillende merken zoals Sikkens, Nelf,. Koopmans Houtlak PU Heelmat is een slijtvaste blanke matte lak met een zeer . Verfraaiende transparante interieur lak van Rambo voor de mooiste afwerking van hout binnenshuis, . Kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten. Ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, . Wil je zelf een meubel maken, een vloer leggen, een wand of plafond betimmeren, dan is deze blanke lak ideaal. Sorteren: Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op . Bent u in het bezit van een boot met houtelementen ? Dan wilt u dit vaak niet verbergen onder een dikke laag aflak.


Deze blanke lak is tevens toe te passen als wandafwerking over witte en licht gekleurde.

K meubellak om een kwalitatief hoogwaardig houtoppervlak op. Hoogglans blanke lak voor hout is te bestellen op nonpaintstore van de merken Sikkens en RELIUS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts