dinsdag 19 mei 2015

Ovale schalen

Schalen koop je eenvoudig online bij bol. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Beeldschone ovale schalen, op traditionele wijze beschilderd met prachtige Tunesische motieven en verschillende kleuren. Op deze pagina vindt u een aantal ovale serveerschalen voor de horeca met prijzen en afbeeldingen.


Ovalen schalen en schotels voor het serveren van een hapje tot het bereiden en opdienen van lekkere zelfgemaakte gerechten.

Met een ovale serveerschaal dien je iets op in stijl. De ovenschalen van Pascale Naessens zijn artisanaal vormgegeven, ovenbestendig en tijdloos. De ovale schalen zijn beschikbaar in maten. Bonsai worden dus in een pot of schaal gehouden.


De leverancier voor de horeca voor . We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie. De maten zijn als volgt te lezen: L = Lengte oor tot oor van het product D= Diameter H= Hoogte van de pan of schaal, zonder deksel Afmetingen: L- D- H4 .

Melamine van zware kwaliteit Onbreekbaar, slijtvast en kleurecht Geschikt voor de vaatwasser Bruikbaar in. Ovale schalen, BAKJE V4APET TRSP. X115X28MM-325CC (1X720)Salad bowls met deksel.


Bekijk de ruime collectie ovale schalen in de Horeca Groothandel van Veluw Horeca. Alles voor je huis verzameld onder één dak. Deze ovale schaal blauw maakt deel uit van de nieuwe lijn en is leuk te combineren met andere items uit de Paradise collectie.


Kies uit diverse vormen, zoals achthoekig, ovaal, rechthoekig of ron met of zonder vakjes en met of zonder transparante deksel. Het stevige aardewerk kan grote temperatuurverschillen aan zodat u uw schaal . Hierbij liet ze zich inspireren door producten vervaardigd in de Verenigde . Twee ovale schalen om bijvoorbeeld hapjes op te serveren. De schalen hebben een nautische look en maken onderdeel uit van het Monaco servies van Marine . De ijzeren schalen hebben de uitstraling van sculpturen. Door hun artisanale afwerking (geschilderd met de borstel, geboend) behouden ze de ziel die . Set van twee ovale schalen uit het Nordic Sand servies van Broste Copenhagen. De unieke patronen en kleuren geven dit servies een stoere uitstraling.


De schaal is gemaakt van Pilliflame, een witte porseleinsoort speciaal samengesteld.

De gegeven maten zijn in centimeters. Dimensions 38X22CM - Materiaal Premium Bone Porcelain . De nieuwe Shoshu lijn van CosyTrendy bestaat uit servies met zeer . Slaschaal € 3direct uit voorraad leverbaar! Voorraad: Dit artikel lijkt in eerste instantie niet meer voorradig . Wedgwood Edme Plain ovale groentenschaal 27cm.


Accessoires verrijken een inrichting en geven het net die luxe uitstraling waarnaar men op zoek is. Wpro Stoomschaal Voor De Magnetron Ovaal bestel je bij Handyman. Deze unieke onyx fruitschaal is zo een voorbeeld van zo een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts