vrijdag 15 mei 2015

Oud roze lipstick

Het valt mij op dat ik de laatste tijd vaak matte, oudroze lipsticks erbij pak. Deze drie tinten passen bij elk seizoen. Het was even zoeken voordat ik eruit was, maar ik heb een nieuwe Mac lipstick aan mijn collectie toe kunnen voegen.


Dit keer een matte lipstick genaamd . De ZAO matt lipstick bevat waardevolle oliën en plantenextracten die voedingsstoffen afgeven en hydrateren, waardoor je lippen zacht en soepel aan voelen. Clubwear matt is een longlasting, oudroze lipstick met verzorgende bestanddelen en een matte finish.

Van oudroze tot fuchsia en van kersenrood tot gedurfde ombré lips: zet deze zomer eens een nieuwe tint lipstick op je lippen. Zoekt u een lippenstift die niet alleen kleur geeft maar ook uw lippen . Lippenstift mat 4( Oudroze ) Zao. Lipstick Lipstick van MAC bestellen bij Douglas. Kies voor roze en lichte koraalkleuren, deze laten je huid het mooiste tot haar recht komen. Wil je graag een rode lippenstift dragen?


Tips voor kleuren en soort lipstick als je wat ouder wordt. Heb je een lichte huid dan zijn roze -tinten de beste keuze.

Zorg voor frisse en gladde lippen door regelmatig oude huidcellen te verwijderen. Refill, Matt lipstick 4rood roze. Met een mooie lippenstift accentueer je je lippen. Populair zijn de matte lipstick en liquid lipstick. Vandaag review ik twee nieuwe Catrice lipsticks.


In A Rosegarden: is een oudroze lipstick met een warme ondertoon. Wat betreft lipsticks en liquid lip colours ga ik altijd voor matte of satin. Pink Blink is een mooie koele oudroze kleur.


Frozen Rose is een hele mooie oud roze kleur. Brightside is net een stukje romiger, maar . Deze lipstick is erg romig en dekt heel erg mooi. Dan past een roze tint en nude tinten lippenstift erg goed bij je.


Er zit een blauw pigment in de lipstick waardoor je tanden juist witter lijken. In zilver- of goudkleurige kleren straal je nog meer met een lichtroze of. Ga voor een matte lipstick in warme tinten, van licht beige tot donker . Eigenlijk kun je lippenstift zien als wondermiddel.


Sterker nog, deze softe, roze tint is dé lipstick kleur voor de zomer, . Oud roze fold-over clutch bezet met pareltjes en strass.

Sexy lange avondjurk met been spleten en veel neon roze steentjes. MatMatt lipstick oud roze (462). ZAO Bamboo Matt lipstick 4oud roze. Essence Long Lasting lipsticks review van alle de kleuren.


Deze kleur is meer oudroze met een lila ondertoon, erg mooi, maar bij een . Bio Kingsize oudroze lipstick nr van Italiaanse biologische kwaliteit. De lipstick wordt als cadeautje in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts