donderdag 7 mei 2015

Voorzichtig breekbaar sticker

Voorzichtig Breekbaar etikettenRol van 5stuksformaat: x 48. Productomschrijving op Rol Artikelnummer: . De teksten op deze etiketten komen dagelijks van pas. Handig als u een rolletje heeft liggen.


Uitgevoerd in een opvallende rode kleur, dus ze . U zorgt ervoor dat er dan voorzichtig met de verpakking omgegaan wordt.

Sticker voorzichtig breekbaar 40xmm. Gebruik de fluor rode waarschuwingssticker ( VOORZICHTIG BREEKBAAR ) op een verzenddoos om aan te geven dat in de zending breekbare artikelen zitten. Waarschuwingsstickers - VOORZICHTIG BREEKBAAR - Wit op rood.


Daarom worden de waarschuwingsstickers ook vaak breekbaar stickers genoemd. Etiketten voorzichtig breekbaar 1x mm. Heeft u een pakketje, postpakket of pallet waar extra voorzichtig mee om gegaan moet worden. Fluor sticker VOORZICHTIG BREEKBAAR. Fluorsticker rood met bedrukking: VOORZICHTING BREEKBAAR Rol van 5stuks.


Breekbare goederenWij adviseren u op het pakket een sticker met de vermelding.

Zo kunnen bezorgers en magazijnmedewerkers voorzichtig met uw pakket omgaan. En dan in een doos iets groter dan het product zelf en . Zorg bijvoorbeeld voor de juiste adressering en verpakking. Lees alles over het verzendklaar maken van uw pakket. DONALD DUCK Fiets racefiets rij voorzichtig strip. Gelieve niet buigen sticker - wees alstublieft voorzichtig - breekbaar - sticker van de scheepvaart - hand geïllustreerd - planner sticker - business sticker - klein.


Etiket voor op paketten fluor rood 95x48mm bedrukking: VOORZICHTIG BREEKBAAR , aantal 5per rol. Knaddel neemt het doosje tussen beide . Het pakket voorzien van sticker VOORZICHTIG BREEKBAAR. Kiala volstaat kortweg met het beantwoorden van de mail met de voorwaarden van Kiala en . Meest gebruikte sticker om aan te geven dat zich kwetsbare prodcuten in de.


Etiket VOORZICHTIG BREEKBAAR roo x mm, 5stuks . BREEKBAAR en VOORZICHTIG BEHANDELEN in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Bekijk hier ons assortiment en bestel. En ook zijn er waarschuwingsstickers met een pijl. Jongerenpoëzie Vertrouwde onderwerpen als verlangen en verliefdheid wisselt jeugddichter Hagen af met licht geëngageerde gedichten.


This side up zonder woorden maar met pijlen. Figile, keep dry, en combinatie stickers. Gesprek over kostbaar en voorzichtig doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts