woensdag 13 mei 2015

Kleur en style advies

Ontdek de kleuren en de stijl die bij je past. Op afspraak geef ik ook kleuradvies of stijladvies thuis of op andere locaties. Toon wie je bent met jouw kleuren en stijl, op basis van je karaktertype. Zie je er altijd goed uit en krijg respect.


La Patka is dé expert in kledingadvies.

Op zoek naar een kleuranalyse of stijladvies , een personal shopper, een make-over of workshop make-up? Naast kleur - en stijladviseur is Carolien ook TotalBalance Coach, zie de site:. Voor een persoonlijke kleurenanalyse , kleur - en stijladvies of make-upadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Alleen of samen met je zus of met een groep . Vergelijk 1bedrijven in de regio West-Vlaanderen Tout Pour le Look, Gaffke P, My True. Margriet Roorda van Style Consulting helpt je bij het vinden je sterke punten en unieke.


Kleuranalyse en stijladvies: een workshop waar je kleuradvies en stijlanalyse krijgt over jouw perfecte kleur en stijl in kleding en uitstraling. Kleur - en stylingadvies voor particulieren.

Een Stijlfactor5- advies is een allround kleur -, kleding- en stijladvies. Je leert welke kleuren mooi staan qua kleding, . Kleuren spelen een belangrijke rol in het leven van ons allemaal. Zij bepalen de eerste indruk als wij ergens binnen komen. Mijn missie om mensen met elkaar te verbinden kwam er vanuit een eigen . Wil jij er zó uitzien dat je je mooi voelt en elke dag met zelfvertrouwen in kan gaan?


Een professioneel kleuradvies van Adinda . ImageProof geeft advies aan bedrijven, beroepsonderwijs en particulieren op het gebied van kleur , stijl en imago. Personal Branding is onze specialiteit! Imagostyliste Angela Besseling leert je krachtige kledingcombinaties te maken.


Je kan advies geven in verband met kapselstijl, . In deze cursus leer je hoe je een kleurenanalyse verdiept uitvoert en een kleurenpaspoort opstelt. Van professionele look op je werk, tot casual in je vrije tijd. De kleur - en stijladviezen van StudioKleur helpen jou er altijd stralend uit te zien. Colourful brengt je verder in je leven, zowel privé als zakelijk. Wij zijn experts in imago advies , kleuradvies, stijladvies, (zakelijke) etiquette en gedragscodes.


Het is mijn doel om je uitstraling te vergroten!

Mijn diep aanvoelingsvermogen tot je essentie en creatieve, daadkrachtige aanpak zorgt . Laat je persoonlijkheid nog meer stralen door de juiste kleding en make-up. Elk kleur - en stijladvies begint met een grondige kleuranalyse om te bepalen tot . Bij een kleur - en stijlanalyse krijg je een advies onafhankelijk van modetrends en smaak! Ik kijk daarbij naar de juiste kleur , print, stof, belijning en lengte . Na een uitgebreid stijl- advies met tips en trucs ben je in staat je minpunten te . Met de juiste kleuren wordt je uitstraling sterker!


Het kleuradvies gaat uit van basisseizoenen : lente-, zomer-, herfst- en wintertype.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts