woensdag 6 mei 2015

Bedrukte tegels

Hier kunt u tegeltjes bedrukken , per stuk en in een grote oplage! Alle tegeltjes worden op keramiek gebakken (2graden) waardoor de print in het tegeltje . Online tegeltjes laten bedrukken van 10x1 15xen 20xcm. Deze printer print door middel van UV inkt.


Een uniek bedrukt antiek tegeltje voor maar € met je eigen tekst of foto.

Ontwerp je eigen tegeltjes met je spreuk,slogan of tegeltjeswijsheid! Laat uw eigen foto op tegel bedrukken bij Euro-Joe. Ook spreuken, namen of andere afbeeldingen kunnen wij voor u op een tegel printen. Wij kunnen voor jou een vierkante tegel bedrukken met iedere tekst die je wilt. Ook kunnen wij een vierkante tegel bedrukken met een logo of een foto.


Tegeltjes bedrukken kan al per enkele tegel. Een prachtig cadeau ter herinnering van speciale momenten!

Persoonlijke tegeltjes zijn een perfect cadeau om . TEGELTJES bedrukt met je eigen spreuk of foto. Op werkdagen voor 16u besteld , dezelfde dag verzonden. Bestel hier je tegeltje met opdruk, een uniek houten tekstbord of een houten krat met print.


Kies uit ons assortiment, of maak je eigen tegel of tekstbord! Ieder digitaal bestand – zoals een zelfontworpen afbeelding of een historische foto – kan worden aangebracht op tegels. Dit heeft ervoor gezorgd dat een nieuw concept op de markt kwabedrukte tegels.


Tegels geven een eigen gezicht aan . Wat moet u hierover dan eigenlijk weten? Bedrukte stoeptegels bestelt u snel en het voordeligst bij tegeldruk. Een tegel kunnen we bedrukken met een afbeelding, foto of tekst.


Maatwerktegels maakt fototegels, fototegeltableaus, restauratietegels, decortegels en designtegels. De tableaus met afbeeldingen op tegels kunnen tot meer . Meer informatie over de bedrukte tegel : Materiaal: supersterk hoogwaardig keramiek. Voor bedrukte tegels shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten.

Fiberplast kan op aanvraag speciaal bedrukte rubbertegels regelen. Geef een origineel cadeau of creëer een prachtige eigen tegelmozaïk met onze beprinte tegels. A - Klik onder Downloaden op de link voor de volledige prijslijst van de bedrukte tegels in pdf formaat.


Prachtige keramische tegels met foto opdruk. Wilt u een bedrukte stoeptegel of een logo stoeptegel. Wij maken voor u een stoeptegel met print. Een keramische tegel van zeer goede kwaliteit met een prachtig hoogglanzend effect.


Bedrukte Stoeptegels met print binnen enkele dagen in huis, voordelig en met unieke grafeen bescherming besteld u alleen bij PrintAgora. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment accessoires voor de tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts