vrijdag 15 mei 2015

Kinderschortjes wit

Katoenen kinderschort 1 katoen, voor kinderen (2-jaar), met voorvakje, voor het bewerken eerst op 30°C wassen, afmeting: ca. Al jong ambitie om kok te worden of gewoon bij het kliederen is dit kinderschortje een . De leverancier voor de horeca voor duizenden catering . Het kookschort is voorzien van een zak aan de voorzijde. Voor onze kleine kokers en bakkers en een setje bestaande uit schort ovenwant en koksmuts.


Een persoonlijk kinderschort bedrukt met eigen foto, logo, naam of tekst.

Het kinderschort is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel voor jongens als . Schenk uw kinderen de voorliefde voor koken op jonge leeftijd . Verzendkosten: € en Vandaag voor 15:30u bestel zaterdag in huis! Uniek nijntje kinderschort met je eigen naam. Een origineel cadeau voor elk kind wat gek is op knutselen of koken!


In een gelimiteerde oplage heeft WITLOFT een kinderschort ontwikkeld dat geschikt is voor kinderen in de leeftijd 1. Je kind transformeert in een echte chef-kok met de Kids Apron. Koken en bakken is veel leuker als je er een smeerboel van mag maken!

De basiskleuren van het schort zijn zwart en wit. Deze schorten zijn leverbaar in de kleuren zwart, rose, blauw en wit. De kinderschortjes zijn leuk als keukenshortje tijdens het bakken en koken, maar kunnen . Vergelijk Witte keukenschorten uit de nieuwste collectie en vind. Keukenschorten BBQ - stuks - Wit 70x100cm 70x100. Voor super leuke Marlijnpoppendijn creaties.


Kids en lifestyle Voor jongens en meisjes. Nu ook Showroom workshopruimte, kinderpartijtjes. Gelimiteerd kinderschort van Witloft.


We hebben ze in twee kleuren, en kunnen deze voor je Graveren met naam. Een supercadeau om te geven of te krijgen. Ik ben op zoek naar witte kinderschorten voor het partijtje van mn.


Witte kinderschort , maat small, voor peuter (tot jaar) merk Premier. Met een gepersonaliseerde kinderschort van smartphoto gaat koken vanzelf! Met een kinderschort hoeven je kinderen zich nooit meer te vervelen.


Verstelbare nekband voor extra comfort. Kinderschorten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

Wassen op 40°C, strijken aan de binnenzijde, niet in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts