vrijdag 15 mei 2015

Behang italie

Breng de Italiaanse sfeer in huis door een landschap of een foto van een klein Italiaans dorpje tegen je muur te hangen. Fotobehang met olijven of wijn uit Italië. Trots presenteren wij de Wallcoverings Collection van het Italiaanse SKINWALL ( voorheen SmartDeco) waarvan het ene behang nog mooier is dan de andere.


Ons zeer realistische foto- en design behang wordt gedrukt op een hoogwaardige vliesbehang. De prachtige oude huizen, de mooie Italiaanse .

Met het Venetië, Italië fotobehang maak je je interieur echt compleet! Landschap Behang Silva - Tres Tintas Het landschap behang Silva van Tres Tintas geeft u het gevoel te wonen in een schilderij. Italiaans landschap met parasoldennen of pijnbomen in de tuin van de Villa Borghese te Rome.


Op de achtergrond de Villa Giulia en de Monte Mario. Kom tot rust bij dit mystieke sfeerbeeld. Te bestellen bij fotobehang4you: afmeting: o. Dit fotobehang van fotobehang4you is in diverse afmetingen leverbaar: afmeting: o.

In onze behangcategorie Italië vind je wat je zoekt! De hoogste kwaliteit, gratis verzending en snelle bezorging. The italie pink wallpaper is a soft pastel chevron design, bringing a retro chic look to your home.


Great as a feature wall with a coordinating plain, or for a . Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Berichten over Artistiek behang op maat geschreven door Willemijn Lindeboom. Koop Behang Italië van Betrouwbare Chinese Behang Italië leveranciers.


Creëer uw trendboard voor al uw projecten! Italië wordt beschouwd als een wereldwijde trendsetter op veel gebieden die verband houden met design. Het land oefent grote invloed uit op interieurontwerp, . CC Milano is een Italiaans stoffenmerk gespecialiseerd in linnen: een collectie. Er is ook een prachtige collectie van stoffen en behang voor kinderkamers.


Deze pin is ontdekt door STIJL retail design. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Dit Dakraam fotobehang Italie is leverbaar in verschillende maten en wordt gedrukt op papier- of vliesbehang.


Foto behang Villa Camogli in Italie in de avond.

Ons realistische foto en design behang wordt op hoogwaardige zelfklevende folie gedrukt. Schilderijen en fotokunst, snel geleverd! Ze zijn voorzien van decoratieve stoffen, behang en oud meubilair in Venetiaanse stijL Er is televisie, telefoon en een kluis. Vind de fabrikant Italiaans Design Behang van hoge kwaliteit Italiaans Design Behang , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.


Minimalisme is niet iets wat echt leeft in Italië. Behang Parchment van Designers Guild in combinatie met een originele tegelvloer. Cars zijn klaar om te strijden in een race en dit in het prachtige Italië.


Deze prachtige foto kan schitteren in jouw kinderkamer als muurdecoratie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts