woensdag 13 mei 2015

Porseleinen foto

Porseleinen foto voor op een grafmonument of grafsteen eventueel met 3D effect. Voor een porselein foto voor op een grafsteen zijn er veel mogelijkheden en uitvoeringen. Een porselein foto blijft mooi van kleur en u . De porseleinen foto kan op het gedenkmonument, gedenkteken, de urn, het urnenmonument of de grafsteen geplakt worden. Een mooi gedenkteken met de foto van uw dierbare op porselein (keramiek) in diverse vormen zoals een hart, ovaal, of rechthoek.


Een prachtige foto op porselein bestelt u op UitvaartUniq.

Wij begrijpen uw behoefte aan een persoonlijke . Bij een porseleinen foto wordt de afbeelding in een poeder vorm gedrukt welke op het porselein wordt gelegd. Dit wordt in de oven gelegd en verhit tot een . Wenst u een dunnere uitvoering van de foto, dan is RVS of aluminium een mogelijkheid . Een ronde porseleinen foto als grafsteen foto beschikbaar in diverse afmetingen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op betreft het toesturen van de foto.


Mail de gewenste foto (min. 3dpi) naar . Je e-mailadres zal niet getoond worden. Ovaal, een rechthoek, vierkant of ron de keuze is .

Foto op een graf urnenkelder of columbarium in porselein. Porsleinen portretfoto ovaal voor op een grafmonument of grafsteen. Maak het grafmonument van uw dierbare persoonlijker met een portretfoto. U levert een foto aan van minimaal 3dpi. Wat u aanlevert dat krijgt u, dus denkt u aan de achtergrond en de omgeving van het portret.


Foto van Plaza de España, Sevilla: zuil en balustrade van porselein - bekijk 54. Ook is het mogelijk de foto op een apart fotoblokje bij te plaatsen. De afbeelding, ingebakken op 900°C, een graffoto die blijft. Oude foto op porselein van een rokende soldaat Bevestigd op ongepolijst marmer tekst bij de foto later erop gezet: golinet marbrier Zeer zwaar Kan . Duitse marmeren grafplaat van gesneuvelde broers, met . Op de porseleinen foto lacht hij triomfantelijk. Seisempre vivo nei nostri cuori, je leeft voor altijd in onze harten, staat onder de foto in het marmer gebeiteld.


Alle modellen zijn optioneel verkrijgbaar met een hartje in RVS of op bestelling met porseleinen foto. De meest gekozen vorm voor het aanbrengen van een foto is middels een aluminium of porselein foto. Met deze kwalitatieve porseleinen tas krijgen deze momenten in de toekomst nog meer smaak. Je favoriete foto wordt op kwalitatief porselein gedrukt en wordt.


Wat vorm betreft zijn er diverse mogelijkheden van hart, ovaal, . Koop of Verkoop foto oud op Marktplaats.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het realiseren van een persoonlijk . Na: foto genomen jaar na plaatsing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts