vrijdag 11 maart 2016

Spiegel met facetrand

Spiegel glas met een facet rand is geslepen, dit is een schuine decoratieve aflopende rand van ongeveer mm langs de hele zijkant van het spiegel glas, dit is . De spiegel Basic is onderdeel van de uitbreide collectie met spiegels van Plieger. Deze spiegel heeft een vierkante vorm en een facetrand. Koop of Verkoop facet spiegel op Marktplaats.


De zilveren spiegel met afmetingen bij centimeter is . Plieger Charleston 4mm ronde spiegel met facetrand O 50cm zilver kopen?

De rechthoekige Charleston spiegels van Plieger zijn allemaal voorzien van een facetrand en beschikken over een dikte van 4mm. Het idee van de facet geslepen spiegel komt voort uit het snijden met diamant waardoor sprankelende gepolijste vlakke oppervlakken. Badkameraccessoires en keukentoebehoren: Plieger biedt je alles wat je nodig hebt voor een kleine of grote verbouwing.


Het merk sluit perfect aan bij iedereen. Een sfeervolle spiegel met barok zilveren lijst. De Palmi facet spiegel is een spiegel met facetrand en houten lijst.


Spiegels op maat gemaakt zijn eenvoudig online te bestellen bij Glasdiscount. Look at Me spiegel met led-verlichting, IP4 met aanwezigheidssensor. Op zoek naar een Plieger spiegel 30x40cm rechthoekig met facetrand ?

Bestel deze en andere Plieger producten voordelig online bij Sanitairwinkel. Deskundig advies en snelle levering. Bekijk dan ons aanbod fraaie spiegels met facet rand. Wij bieden vele designs en eventueel geheel naar uw . Blank verzilverd met een facet rand van 2. Afwijkende formaten spiegels met facet. Silkline spiegel ovaal met facetrand 15mm online kopen bij kranenspecialist.


Facet geslepen: Een facet rand is een sierrand van 2 of 30mm breed en wordt vaak toegepast bij spiegels of tafelbladen en geeft een klassieke uitstraling. Indien uw voorkeur wel naar het slijpen uitgaat, dan wordt de keuze geboden tussen een facet geslepen spiegel of een PP geslepen spiegel. Productbeschrijving: Snel overzicht Spiegel met facetrand , barok, oud-zilver, 1. Voor het inlijsten van een spiegel bent u bij Lijstenmaker Roel van Diem in Goirle aan het juiste adres. Aan iedere mooie glasplaat hoort een exclusief geslepen facetrand.


Of het nu gaat om een tafelblad of rechte spiegel , een ovaal tafelblad of een model spiegel , . Wij leveren spiegels met of zonder centimeter brede geslepen facetrand. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een van onze standaard facetspiegels te . Een spiegel is glas waarvan een zijde reflecterend is gemaakt door deze te. We voorzien desgewenst uw op maat gemaakte spiegel van een facetrand of plat . Het assortiment standaard SWALLOW spiegels onderscheidt zich in.


Klassieke facet geslepen spiegel met een gewelfde belijning, voorzien van een ketting om de spiegel aan op te hangen.

Het betreft hier een reproductie en er . Nieuw bij de lijstenmaker: facet geslepen spiegels in houten lijst. Verkrijgbaar in meerdere kleuren barok lijst in groot formaat 40xcm. Facet geslepen houdt in dat de randen van de spiegel een schuin geslepen zijde hebben in het oppervlak.


Dit facet slijpen is duurder dan poly geslepen spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts