vrijdag 25 maart 2016

Landkaart wereld prikbord

Deze wereldkaart is gemaakt van kurk en heeft daardoor hele leuke mogelijkheden! Met deze landkaarten en wereldkaart als prikbord haalt u pas echt iets origineels in huis. Er zijn wereldkaarten van canvas, karton en kunststof, maar je vindt ze ook van hout, papier.


Controleer de spelling van je zoekterm. Plaats de prikbord pins op de verschillende plaatsen waar jij geweest bent.

Met dit wereldkaart kurk prikbord geef je jouw reizen een mooi plekje in huis. Eindelijk kan je weer geoorloofd creatief met kurk zijn. Plak je de wereld zoals we deze kennen? Of ga je voor een vertekend kaartbee. Leuk om met vlagspeldjes of punaises aan te geven waar je bent geweest, of met.


Maps International wereldkaart staatkundig 1:20m Engelstalig zonder vlaggen - glanzend gelamineerd prikbord. Prikbord wereldkaart in groot formaat, helemaal van kurk!

PRIKBORD - Staatkundige wereldkaart . Bij ons vindt u de meest uiteenlopende ontwerpen in de beprikbare landkaart borden. Een wereldkaart prikbord wordt geleverd met pins, maar er kunnen ook . Bijna al onze wereldkaarten zijn ook op prikbord te bestellen. Je kunt er dan vlaggetjes in prikken. De wandkaarten op prikbord worden altijd compleet geleverd . Het wereldkaart prikbord van Luckies is voor elke reiziger een must-have! Ik zag hem voor het eerst in de webshop van Anthropologie, een . Erg leuk cadeau om te geven of voor jezelf!


Op dit prikbord , gevormd als de wereld , kun je alle plaatsen waar je bent geweest of waar . Vintage en hippe wereldkaarten in huis en landkaarten in je interieur. Er zitten vlaggetjes bij deze prikbord worldmap van Xenos. Kies voor een wereldkaart op prikbord of een wereldbol van kurk, met een inwendige as, zodat je er makkelijk vlaggetjes, spelden of punaises . Laat dan aan iedereen zien waar je geweest bent.


Design prikbord zeshoek - keuze uit vele kleuren - Smit Visual.

Polaroid World Map Deco Panel 60x90. Dit prikbord van Luckies is een echte musthave voor de wereldreiziger. Het prikbord brengt de wereld in kaart en door middel van punaises kun je duidelijk . Ideaal voor het aangeven van klanten, routes of postcodegebieden.


Een prikbord met een wereldkaart als achtergrond. De kurk- prikbord wereldkaart als tijdloos-elegant en duurzaam deco-object voor herinneringen, lijstjes, ansichtkaarten en andere belangrijke dingen. Grote keuze, snel en gratis thuisbezorgd. Wereld kaart push pin prikbord met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts