woensdag 16 maart 2016

Kussenovertrek 50x50

Voor 23:uur bestel morgen in huis. Fair Trade Original kussenhoes ( 50xcm). Duurzame kussenovertrekken van hoge kwaliteit.


We hebben kussenovertrekken in allerlei stijlen, afmetingen en kleuren om je kussens nieuw leven in te . Kussens in verschillende kleuren en dessins om je huis een gezellige sfeer te geven!

Dutch decor kussenhoes java 50xaqua. Kom bij ons langs of bestel je kussens online! Wit katoenen kussen met goudkleurig grafisch motief 40x60. Oumka - Wit kleurig imitatiebont kussen 45x45.


Ecru- en goudkleurig Berber kussen 50x50. Actie: tot korting op de mooiste. De expert op het gebied van exclusieve dames- en herenkleding.

Altijd al een meesterwerk in huis willen hebben? De kussens van Muurmeesters hebben een afdruk van een bekende schilder. De Iittala X Issey Miyake collectie brengt een nieuwe soort harmonie in huis door de combinatie van Scandinavisch en Aziatisch vakmanschap en sfeer. Het Knit Factory Aran Kussen in de kleur Jeans beschikt over een robuuste uitstraling met fraai breimotief.


Dit decoratieve sierkussen is afgewerkt met mooie. Wassen op ˚C, op lage toeren centrifugeren. Dit is onze meest exclusieve kussenlijn met een vulling van ganzenveren en een handgemaakte hoes van slijtvaste meubelstof. Sierkussen KAAT Amterdam Guinea 50x- Pastel.


Dit hoofdkussen Alice medium ligcomfort ( x cm) kan je makkelijk vervormen en past zich aan de vorm van je nek aan. Specificaties Het Rysterbosk kussen is van duurzame kwaliteit, gedrukt met inkten op waterbasis. Het materiaal van de hoes is 1 polyester en heeft een.


Kussenvulling gemaakt van fiberfill, te gebruiken voor onze Weldaad Collectie velours kussenhoezen. Mooie kussenhoes van Jollein uit de Diamond Knit collectie in de kleur vintage pink Maat 50xcm. POM Kussen Kussen Tropical Fruit 50x50.


Een vierkant kussen met een fruitige print met verschillende kleuren blauw, groen, koraal en oranje. Large Geometry kussen roze 50xvan Ferm Living.

Met iDeal, credit card of in winkel. Wij bezorgen je bestelling wanneer het je uitkomt. Supercomfortabel, vierkant Eclectic kussen van HAY. Zeer origineel ontwerp met de karakteristieke Knit Factory details. Gebreid in een speels bolletjespatroon, . Het Södahl Allure Tea kussen is gemaakt van velours van katoen.


Het groene kussen is ontworpen als een elegant basiskussen voor in elk interieur. De Kelim kussen van Ferm Living geeft je bank, bed of fauteuil een flinke boost. Heel bijzonder is dat het grijze deel van het kussen gebreid is met de wol van ons eigen Gottland schaapje. Het patroon in het kussen is in beide kussens . Een binnenkussen van katoenen kwaliteit met een vulling van eendenveren.


Het bont gekleurde kussen in frisse kleurtjes is een lust voor het oog. De zachte vulling van maar liefst cm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts