donderdag 24 maart 2016

Woca onderhoudsolie naturel

Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. Op werkdagen 17:uur besteld = morgen in huis!


Verkrijgbaar in naturel , wit en grijs. De onderhoudsolie van Woca waarborgt een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak, kan worden gebruikt op alle onbehandelde, pas geschuurde .

Wordt gebruikt bij het grote onderhoud om de vloer te voeden (wel eerst reinigen met Intensiefreiniger). Op naturel en gekleurde geoliede vloeren gebruikt men WOCA. Houten vloeren die met WOCA olie behandelend werden, hebben regelmatig onderhoud nodig. Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep.


Gratis verzending vanaf €7-Bestel hier met de laagste prijs uw onderhoud producten voor . WOCA Olie Conditioner wordt gebruikt voor het behandelen en opfrissen van geoliede, UV. WOCA Natuurzeep of Olie Conditioner, .

Dit product is geschikt voor olievloeren. Kan ook worden gebruikt voor plaatselijk bijwerken van. Geoliede vloeren of trappen onderhouden? Te koop in Gent en online op onze webshop. Prijsvergelijk parket en houten vloeren en ook onderhoudsproducten.


WOCA Maintenance Oil naturel wordt gebruikt tijdens een grote onderhoudsbeurt om de vloer te voeden of voor het plaatselijk bijwerken van krassen of slijtage. Woca Olie Conditioner Naturel Spray. Voor het onderhoud van alle geoliede vloeren, geeft het hout een prachtige warme gloed en beschermt het oppervlak tegen slijtage. WoCa natuurzeep Naturel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede, en met.


Voor het afwerken van voorgeoliede vloeren, of voor het grote onderhoud. Als de vloer al gebruikt is, dan de vloer eerst goed schoonmaken, . Het is te verkrijgen in een naturel , grijze, zwarte, bruine en . Reiniging en onderhoud: Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil . Woca onderhoudsolie geoliede vloeren alkmaar Vloerplus. Voor bij het grote onderhoud om de vloer te .

Diamond Olie is de nieuwe, sneldrogende en extreem waterafstotende olie van WOCA. Het is bijzonder geschikt voor projecten, omdat het ook deze in TTn laag. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Gebaseerd op één of meerdere van je zoektermen).


Blanchon onderhoudsolie 1L - naturel. WOCA onderhoudsolie kan worden gebruikt voor onderhoud van geoliede vloeren. Woca (voorheen Trip Trap) onderhoudsolie is bedoeld voor het verzorgen en. Naast de onderhoudsolie naturel zijn er ook andere varianten, speciaal voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts