dinsdag 15 maart 2016

Zelf vrachtwagen ontwerpen

Scania heeft haar truck configurator nu ook online beschikbaar. Zo kan iedereen zijn eigen persoonlijke Scania zelf samenstellen. Hallo allemaal, in deze video laat ik jullie zien hoe je heel eenvoudig een mooie eigen skin kan maken. Bekijk het truckassortiment van DAF en stel zelf uw perfecte DAF samen. FSB-Shop : Eigen ontwerp - Busjes Stickers Logo-embleem fsb-dip.


Accessoires Truck binnen Truck buiten Luchtverfrisser Lichtbakjes truckinterieur,. VOOR DIEGENE DIE HANDIG ZIJN EN DE CABINE ZELF WILLEN VERFRAAIEN LEVEREN WIJ: . Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruikt Daimler cookies. Door het verdere gebruik van de website . De nieuwe technieken ondersteunen gebruikers bij het ontwerpen van hun eigen unieke Scania. De Scania truck configurator zelf ontdekken.


Met de DAF-configurator vindt u de beste oplossing voor uw transportbehoeften. Een Scania V8-truck is een vrachtwagen voor mensen die meer eisen en meer . Hier kun je alles vinden voor de bekleding van je cabine. Van gordijnen tot motortunnelhoezen.


Besticker zelf uw auto en bespaar minimaal op de kosten. Na afloop van uw bestelling kunt u uw ontwerp logo emailen naar . Bent u ook zo gek van vrachtwagens , of kent u iemand die u hartstikke blij kunt maken? Deze tekstborden zijn te verkrijgen met. De OX is een truck die je zelf in elkaar kunt zetten.


Ook de rest van het ontwerp is gemaakt op onbegaanbare wegen en moeilijke . Tekno schaalmodellen vrachtwagens , voor een miniatuur van uw favoriete. Zelf rijden in een truck op het Tekno Event! Wie wil er geen bouwplaat van zijn eigen truck of vrachtwagen ? Naast vrachtwagens , maak ik regelmatig ontwerpen voor heel andere objecten.


Stel uw eigen vrachtwagen samen met onze vrachtwagenconfigurator ⇒ Wens ⇒ Serie ⇒ Toepassingsgebied ⇒ Model. Ook veiligheidsoverwegingen kunnen pleiten voor het zelf maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts