woensdag 30 maart 2016

Matte blanke lak voor hout

Voor harde houtsoorten en intensieve belasting. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Met een blanke lak kunt u uw trap, parket of houten vloer een slijtvaste laag.


Trae Lyx Naturel Extreme is een extra matte blanke componenten lak voor . Waterbestendige, oplosmiddelhoudende blanke lak voor duurzame houtsoorten. Watergedragen, matte blanke lak voor binnen.

U wilt het liefst dat uw houten vloer zijn originele uitstraling. Koop je lak om alle houten meubels of de houten vloer te beschermen. Denk aan hout lak, transparante lak, maar ook de blanke lak spray.


De Rambo interieur lak transparant kleurloos mat. Transparante of blanke lak is de meest gekozen kleur. Verfraaiende transparante interieur lak van Rambo voor de mooiste afwerking van hout binnenshuis, zoals meubels,.


Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf . Blanke bootlak Sigmavar Yacht Gloss waterbestendig. HERMADIX Meubellak extra mat transparant.

Het complete assortiment blanke lak hout vind u hier online in onze webshop. Buitenbeits en blanke lak van topmerken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol en Trimetal nu bestellen. Gebruik bij het schilderen of verven lak voor binnen. Zoals Flexa Strak in de lak, blanke lak en vloerverf.


Histor Perfect Finish lak zwart mat 7ml. BM Blanke Lak Mat 1-komponenten houtbeschermde, conserverende, watergedragen impregneerlazuur. Met deze 2-componenten lak kunt u vloeren en meubels zeer mat afwerken.


Skylt laat het hout ogenschijnlijk onbehand en behoudt de natuurlijke uitstraling. Is er een (boten)lak of olie die de witheid van het hout wel zichtbaar houdt? De enige blanke lak die het minste geel word is parketlak op acryl basis. De matte lakken kunnen op diverse soorten hout toegepast worden. Hieronder vindt u in ieder geval enkele blanke lakken en kleurlakken die ook met het . Een slijtvaste blanke matte lak met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak.


Afbeelding van Perfection lak mat koolstof zwart 750ml. Voor binnen en buitendoeleinden is goedkope blanke lak en beits gemakkelijk, voordelig en snel te bestellen in. DroomHout heeft namelijk een speciale blanke matte lakafwerking ontwikkeld die de kleur van het onbehandelde hout optimaal benadert en . Silvatane PU Acryl Prestige Mat is geschikt als vernis op vele houten ondergronden zoals vloeren, trappen, meubels, tafelbladen en overig houtschilderwerk.


Deze lak laat het hout in haar natuurlijke schoonheid.

Geeft goede bescherming hoewel het lijkt of er niets op zit. Verkleurt het hout bijna niet en is mat. Bestel Vloerverf HOUTEN VLOEREN goedkoop bij Goudverf.


Werken met Merken - Verf - Verf - Houtverf - Krasvaste blanke lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts