maandag 14 maart 2016

Skylt conditioner concentraat

Is voldoende voor ongeveer navullingen. Glanzende vetvlekken en overige vervuiling behandelt u met de Conditioner. Het concentraat in literverpakking (met maatbekertje) . Deze conditioner laat absoluut geen . Hooggeconcentreerde reiniger, wordt .

Ook geschikt voor toevoeging aan het dweilwater. L bestel je online voor €2Gratis verzending vanaf €7-Bestel hier met de laagste prijs uw onderhoud producten . OMSCHRIJVING: Speciale aanbieding op Tweedehands. SKYLT Conditioner Concentraat is bedoeld voor regelmatig reinigen van SKYLT vloeren of meubels.


Laat geen zeepresten achter, zodat het matte SKYLT-effect . Handige set voor het dagelijks onderhoud van uw vloer. Systeem is gemaakt om snel te wisselen tussen stofdoek, dweildoek en vezeldoek om onderhoudswas .

Skylt Conditioner Concentraat ACTIE. Rigo-step skylt conditioner navulling concentraat is een reiniger voor vloeren behandeld met skylt. Een fles is voldoende voor navullingen in de sprayflacon. Ook te verkrijgen in een liter fles met concentraat.


Met SKYLT CONDITIONER CONCENTRAAT kan de Sprayflacon maal . Meer weten over andere producten van dit merk? De milde lakreiniger voor skylt parketlak. Het meubel lichtvochtig (nooit drijfnat!) reinigen en de dweil geregeld uitspoelen en uitwringen. Eén deel naturel hout en één behandeld met SKYLT.


Knijp in de flacon tot de doseerdop is gevuld met ml concentraat. Crockpot Overnight Breakfast Casserole recipe is a classic make ahead breakfast casserole with eggs, sausage, bacon, hash browns and cheese. In handige sprayflacon en navulbaar middels concentraat.


Uw adres voor de mooiste houten vloeren. Wij leveren en desgewenst plaatsen . Giet ml SKYLT conditioner concentraat in de sprayflacon, en vul deze aan met 4ml . Giet de inhoud van de doseerdop in de .

Spray op het gereinigde oppervlak en . Royl skylt conditioner is uitermate geschikt voor het reiniger van oppervlakken die behandeld zijn met skylt original of skylt titanium. Merk: RigostepVanaf: €295in winkelmand. Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts