woensdag 9 maart 2016

Sigma gloss

Zeer duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Hoge weervasthei ook in kustgebieden. Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Deze uitermate sterke lak is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk.


Minder geschikt voor binnenshuis maar des te . Je kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken.

Bestel de sigma s2u gloss voordelig online in onze webshop. SIgma S2U Gloss is dan ook de topper als het om aflakken gaat. De Sigma Coatings S2U is een hoogglanzende lakverf die speciaal is ontworpen voor buitengebruik.


Sigma S2U Gloss is een hoogglanzende aflak voor buiten. Koop of Verkoop sigma s2u gloss op Marktplaats. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge . Kijk op Kleur is het officiële verkooppunt van Sigma Coatingsproducten. Deze extreem duurzame hoogglanslak is weervast en geschikt voor .

Voor 23:uur bestel morgen in huis. Op zoek naar Sigma TIGRON Gloss hoogglanslak van Sigma ? Alle lakken van sigma om een professioneel resultaat te bereiken. Deze lak op terpentinebasis voor buiten kan op ondergronden van hout en metaal worden . Please enter a value greater than or equal to 1. Full-Color Coverage with Glossy Shine. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Kras en slijtvast, daarom geschikt voor deuren, kozijnen, trappen en . De lakverf geeft bescherming tegen UV-straling.


Aflakken van houtwerk, geveltimmerwerk en andere . Luchtdrogende aflak voor buiten (en binnen), op basis van urethan-alkydhars. Duurzame, oplosmiddelhoudende halfglans lakverf, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Een schitterend eindresultaat en een maximale levensduur.


Omschrijving: Lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars. Gebruiksdoel: Het voor- en aflakken van geveltimmerwerk. Thank you all for so much love on this iridescent rainbow gloss look I. Sigma s2u gloss is een zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenenonderhoud.


S2u gloss 1L vind je bij Verfonline-XL.

Schildervrij garantie van Sigma bestel vandaag nog . Webshop met vrijwel alle verfmerken van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts