vrijdag 20 november 2015

Klassiek landelijk

Uit mijn gesprekken met de vrouw des huizes werd meteen duidelijk dat zij valt voor de klassiek landelijke stijl. Dus bereidde ik een moodboard en schetsen . Dag Wemelaers, mijn naam is Ben en samen met mijn man Bart woon ik in Harelbeke. Dit is een stad in West-Vlaanderen (België). See more ideas about My house, Classic living room and Living room.


Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers.

De termen landelijk en klassiek roepen direct associaties op: Brits, brocante, maar vooral vintage. Een warme, statige keuken met wat vleugjes nostalgie. Met een collectie landelijke meubels en woonaccessoires van onder andere.


Hoffz Interieur vind je alles voor een modern of klassiek landelijk interieur. Een landelijk of klassiek interieur straalt kalmte en rust uit. Wij creëren met de haard een mooie en stijlvolle blikvanger.


Dat zijn traditionele armaturen in een hedendaags jasje. Een stijl als deze associëren we met warm en gezellig licht. De items die hier onderverdeeld worden zijn een uitgesproken landelijke of klassieke stijl.

Vaak kunnen ze echter gecombineerd worden! Wilt u een nostalgisch, warme keuken met veel charme? Dan is de landelijke keuken echt iets voor u! Heerlijke fauteuils Landelijk , Klassiek of Lifestyle. Zoek je een klassiek landelijk bureau?


LIVING-shop heeft een ruime keuze landelijke stijl bureaus en bijpassende landelijke meubelen, crème bureaus en . Klassiek landelijke keuken met landelijk AGA-fornuis, houten aanrecht en granieten werkblad. Op maat gemaakt voor boerderij aan de . Een klassiek landelijke keuken is nostalgisch, detail en klassiek van stijl. De keuken ademt een warme landelijke leven. Grote schouwen, klassieke materialen . Wood Creations ontwerpt en maakt complete interieurs voor woonhuizen en bedrijven. Van fauteuil, keuken, of vergadertafel, tot lichtplan, deuren, of kasten op . Bent u opzoek naar een nieuwe badkamer met een prachtige klassieke uitstraling maar alle gemakken van deze moderne tijd?


Tips, inspiratie en ideeën voor een landelijke inrichting vind je hier. Deze woning bewijst dat een landelijk interieur niet noodzakelijk klassiek hoeft te zijn. Bij landelijk en klassiek kunt u denken aan de wat warmere kleuren, zoals aardetinten en mozaïektegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts