woensdag 25 november 2015

Lak voor houten tafel

Om hout te behandelen zijn er een aantal producten. Ik ben laatst ook bezig geweest met een houten tafel ! Deze lak is zeer geschikt voor tafelbladen en ander houten oppervlakten. Met ons handige stappenplan geef je tafels van hout , MDF of metaal een perfecte uitstraling.


Wij adviseren ONE by Histor Acryl Lak Hoogglans voor het verven . Zo behandel je behandeld en onbehandeld hout met blanke lak.

Dan is je houten tafel eigenlijk hermetisch afgesloten van invloeden van buitenaf. Want lak legt een harde beschermende laag over je tafel. U heeft een mooie houten tafel gekocht. Deze hoogwaardige meubellak is geschikt voor alle houten meubelen binnen, die onbehandeld of gebeitst zijn. Geschikt voor zacht- en hardhouten tafelbladen ,. Uiteindelijk heb ik lagen lak aangebracht zowel met kwast als roller.


Het is dus mogelijk om een gebeitste tafel in de olie of zeep te zetten. Met deze 2-componenten lak kunt u vloeren en meubels zeer mat afwerken.

Skylt is een goede afwerking voor stoere houten tafels , houten werkbladen, . Ik kom wederom aankloppen om advies. Het voordeel van olie ten opzichte van lak is, dat het meubel een mooie. Het is tevens mogelijk om kostenloos een houtstaaltje te bestellen, zodat u het . Mogelijkheden voor afwerking van eikenhout. Als de tafel gelakt is geeft dit een . Het is een tafel van onbehandeld hout , in ieder geval is het hout niet glad. Ik heb een nieuwe houten tafel gekocht.


Over de beits zal een kleurloze lak , was of olie aangebracht moeten worden om. Vol goede moed zijn we vanochtend begonnen met het opschuren van onze donkere houten eettafel. Dit was helaas best een klus, maar . Natuurlijk kunt u een houten meubel ook lakken , beitsen of laten spuiten. Wilt u de behandeling zelf doen dan adviseren wij de tafel in de olie . Nu wil ik die tafel eigenlijk wegdoen, maar dat wil mijn man niet, dus wordt het schuren.


Massief hout kan je wel eerst met korrel schuren. Veel tafels worden afwerkt met een ultra matte blanke lak. Dit is eigenlijk een onzichtbaar laag je op het hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts