maandag 9 november 2015

Rubio monocoat oil plus 2c

RMc Oil Plus 2C is een olie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in enkele laag. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B). Rubio Monocoat heeft met de Oil Plus 2C een nieuwe generatie producten op de markt gebracht. Onbehandeld hout: schuur, Stofresten verwijderen met Monocoat Cleaner.


Gebruik alleen de A component bijvoorbeeld voor . One coat is for indoor applications requiring quick cure.

Voeg de componenten samen en roer zorgvuldig door. Enkellaagse duurzame bescherming voor uw meubels. Beschikbaar in verschillende hoeveelheden.


These oils are available in colours that enrich the natural look and feel of the wood. DECORATIEVE OPPERVLAKKEN VOOR HET INTERIEUR. RUBIO MONOCOAT OIL PLUS 2C handmatig aanbrengen.


Being VOC-Free makes it a great choice if you have children or . Business as usual totdat de blikken Monocoat tevoorschijn komen.

Voor de foto zet ik er een op de tuintafel en lees de etiketten: een 2 . Verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout. Dagelijks schoonmaken met water en zeep is niet aan te raden. RMC Oil Plus 2C is een olie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en . Unlike most oils that are laced with toxic . Voor 23:uur bestel morgen in huis. Kleur: Havanna Hoeveelheid: 100ml en 350ml.


Available in clear and stain colours. This Monocoat Oil Plus 2C provides a hardy and durable finish even when used without the accelerator. Beschermt en kleurt hout in één laag. Dankzij de unieke technologie kan kleur en bescherming aangebracht worden in één enkele . U hoeft dus geen lagen hardwaxolie aan te brengen. Rubio monocoat oil plus 2C in een 2-componenten hardwaxolie die in één laag kleurt en beschermt.


Work in areas of 5-square metres. The combination of the oil (A) and the . Choose from colours to emphasis the . Another reason for its success is the nearly endless selection of colours, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts