donderdag 26 november 2015

Stretch naaldvilt

De naaldvilt stretch wandbekleding van Carmat is geschikt voor de bekleding van de wanden en het plafond in uw caravan, camper of boot. Rekbaar naaldvilt voor wand- en hemelbekleding van interieur, jacht, boot en auto. Rotvast, kleurvast en bestand tegen vocht.


Stretch naaldvilt tapijt voor uw boot ,camper, truck , tractor en bedrijfswagen. Ook veel gebruik in de carrosseriebouw voor bv het in te bouwen van speakers en .

Door de stretch kunt u het makelijk vorme. Binnenkort ga ik beginnen met een nieuw VW Tcamper ombouw project. De stijlen wil ik beplakken met bv stretch naaldvilt.


Wielkast en naaldvilt berichten feb. Ervaringen met welke spuitlijm en naaldvilt ? Needlefelt stretch is made from polypropyleen and feels very soft and comfortable. Suitable for roof and wall upholstery.

It provides the interior warmth and . Vilt mm bestellen bij Stoffen Online. Diverse soorten vilt 2mm in diverse kleuren. Het is een luchtige deken die als basis dient voor het vilten voor grote(re) oppervlaktes. Dit naaldvilt wordt verder verwerkt (lees gevilt) zodat het meer body en . Voor het stofferen van uw camper of caravan gebruiken wij antraciet naaldvilt of stretch vilt tapijt. Voor tapijt in kleur geldt een kleine meerprijs en is alleen op . Hoeslaken Topper jersey stretch van het merk DIM.


Waterdichte Stretch Stof Naaldvilt Niet-geweven Stof Voor Binnenvoering Van Zakken , Find Complete Details about Waterdichte Stretch Stof Naaldvilt. Product naam, Automotive Interieur Geweven Stof. Naaldvilt , opgeruwde (als vereist), lijm Geschilderd (als vereist), . Bekleden met stretch naaldvilt heeft iets effect.


Trompetty is tevens leverancier van verschillende beurs en project stoffen. Naast de onderstaande stoffen (molton, katoen, velours, lackfolie en stretch ), . Nadat het wolklusje klaar is wordt stretch vilt aangebracht.

In dit geval zijn de twee vertikale stijlen, de wielkast en de bovenrand beplakt met vilt en later wordt. Goed ventilerend naaldvilt matrasdek met anti-bacteriële eigenschappen. Wil jij een luidspreker maken of opknappen? Met dit zwarte vilt van Adam Hall heb je geen last van lijmresten dankzij zijn zelfklevende zijde.


Onze collectie naaldvilt per meter vind je onder de categorie vilten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts