dinsdag 17 november 2015

Boot poetsen prijs

Bekijk de prijs voor het poetsen of reinigen van uw. Alle prijzen zijn inclusief BTW, materialen en kilometervergoeding. Boten met een lengte boven de 50ft op aanvraag.


Minimumprijs voor kleinere boten is 350 . Meerprijs bij zeer doffe gelcoat of sterke verkrijting: euro per voet(ft) lengte ivm extra . Samen bepalen we de beste behandeling voor uw boot.

Met een onderhoudsabonnement is uw boot het hele jaar door in topvorm. Wij kunnen u drie abonnementsvormen aanbieden tegen een gunstige prijs. Prijzen exclusief BTW, Prijzen inclusief BTW.


Het betreft hier het gebruik van afspuitlocatie, kraan, heftruck, botenwagen of hoogwerker. Een jaarlijks terugkerende klus voor menig booteigenaar is de boot poetsen. Vind hier een stappenplan om het poetsen van uw boot gemakkelijker te maken. Benieuwd naar de prijzen voor onderhoud van uw boot ? De beste oplossing om dat te voorkomen is de boot (machinaal) te poetsen en.


Het maakt niet uit of het om een polyester boot polijsten en schoonmaken of een andere boot.

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op. Dit is uiteraard duurder, waarbij de prijs sterk varieert. Blokesch Yacht Care is gespecialiceerd in het wassen, polijsten en poetsen van boten. Een veelvoorkomend onderdeel in het jaarlijks terugkerend bootonderhoud is een stevig rondje poetsen.


Boot poetsen door Ecowash-Nederland: Door intensief gebruik en door. Vanzelfsprekend bij polyester boten maar ook een . Boot laten polijsten en poetsen door experts. Professioneel polijsten herstelt de kleur en glans van boten en verwijdert haarscheurtjes. Poets uw boot niet zelf, laat het poetsen aan onze . Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om uw boot professioneel te poetsen. Grootste assortiment polijstproducten voor elk onderdeel van uw . Bestel uw boot wassen en reinigen vandaag nog!


Sorteer op: Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling . Speciale prijs € 1€ 1Normale prijs € 190. Hier vind je het stappenplan en de middelen: polijstmachine, polijstschijven, wax, cleaners. Voor een antifouling behandeling van uw boot kunt u bij ons terecht. De boot poetsen , reinigen of schoonmaken is vaak niet de leukste klus.


Met de juiste poets- en reinigingsmiddelen voor boten en de schoonmaak attributen . Natuurlijk kunt u bij ons ook zelf werkzaamheden uitvoeren aan uw boot , zoals antifouling aanbrengen, boot poetsen , schuren en lakken.

De leverancier voor al uw Bootverf en antifouling. Onderdelen van de Boot , Plezierjacht, Scheepvaart poetsen. Poetsmiddel en Polijstmiddel voor het verwijderen van teer, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts