dinsdag 15 mei 2018

Voetstap stickers

Voetstap stickers per set van stappen kopen? In een enkele kleur of bedrukt met je eigen logo! Bestel je stickers bij de grootste en goedkoopste stickershop. Gratis verzending en snelle levering.


Kies uit duizenden stickers bij de grootste stickershop van Nederland.

De gemeente Enschede wil uiteraard dat iedereen vlot de weg naar het stemlokaal kan vinden. Een set bestaat uit een linker en rechter voetstap sticker. Wij maken deze sticker in de kleur en maat van . Breng looppaden aan met deze voetstappen.


Uit voorraad leverbaar in diverse maten, kleuren, links en rechts. Deze vloerstickers in de vorm van voetstappen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het voor het aanbrengen van vloermarkering. Leuke deco stickers kleuren: zwart, geel en roze prijs incl verzenden bestellen stuur berichtje met je gegevens en aantal setjes kijk ook bij mijn . Met de stickers kunt u looproutes aangeven in bijvoorbeeld .

Diverse afmetingen en kleuren mogelijk, voor binnen en buiten. Markeer uw vloeren met deze zeer zichtbare vloermarkering inrichtingsstukken. Bestand tegen intensief verkeer door pvc bovenlaag.


Deze voetstap stickers zijn gesneden uit vinyl, waardoor alleen de voeten geplakt worden zonder randen rondom het ontwerp. Pas alles aan, geheel naar eigen ontwerp, om het een persoonlijk tintje te geven. Sticker Sport op het Werk - 2x 1mm. Koop nu uw Zelfklevende, antislip voetstappen voor vloermarkering online bij. Wil je liever geen boekjes en stickers ontvangen, maar wel de onderwerpen . Door het gebruik van de zelfklevende voetstappen kan heel eenvoudig een signalering voor looppaden aangebracht worden.


De voetstappen worden per paar (set) verkocht en bestaan uit een linker en rechter voetstap. Gebruik de voetstap sticker om ook in het donker makkelijk je weg te vinden zonder verlichting. Het ziet er natuurlijk onverzorgd uit als een sticker na een paar voetstappen al beschadigd is. Wij adviseren een antislip laminaat die de print . De groene voetstap stickers en boekjes worden gratis naar de school gezonden. Gebruik deze vrolijke spaakbeschermer stickers om je rolstoel op te fleuren.


Door de rolstoel te decoreren door middel van deze spaakbeschermer stickers , zal . De stapsticker is een sticker die de vorm heeft van een voetstap , hierin komt uw logo te staan.

Je zocht naar: voetstappen sticker ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts