dinsdag 8 mei 2018

Passe partout voor meerdere foto's

Kijk nu voor de waanzinnig originele inlijstingen die wij samen met u kunnen creeren. Een passe - partout leent zich bijzonder goed om meerdere onderwerpen in één lijst te groeperen. Uw persoonlijke passe - partout op maat.


Heeft u meerdere uitsneden in uw passe - partout nodig? Gebruik dan onze unieke passe - partout configurator! Ontwerp uw passepartout met één of meerdere openingen.

Note Maak de passepartout openingen kleiner dan de foto , dan valt de foto niet door de opening. Het Passe - Partout is geschikt voor de woonkamer, studeerkamer, slaapkamer of welke andere ruimte dan ook. Bij IKEA vindt je verschillende formaten en kleuren fotolijsten. Op het blog vind je veel informatie over het inlijsten van een foto in een fotolijst , het inlijsten met passe - partout en informatie over verschillende materialen . Met een passe - partout zet u uw foto extra in de verf en zorgt u bovendien ook voor een elegante afwerking.


Alle passe - partouts hebben een dikte van 4mm en . Passe - partouts krijg je bij de fotolijstjes van 10x1 15xen 50xcm. Bij Xenos vind je voor elke foto een geschikte foto - of wissellijst. Ook zijn er passe - partouts die dienen om meerdere werken in één lijst te tonen.

Een foto of kunstwerk mag nooit zo worden ingelijst, dat er contact is tussen het. Ook zijn passe - partouts met meerdere uithoudingen mogelijk, bijvoorbeeld . De meeste fotolijsten beschikken over een passe - partout , maar wat is een. De prijzen hieronder in de tabel dienen als voorbeeld. Vaste maar ook afwijkende maten, en passe - partouts met meerdere uitsnedes.


Fotobond altijd uit van het passé - partout formaat van 40×cm. Kant en klare passe - partout zwart 13xcm. Bij het bepalen van de uitsnede van de foto moet je al. Draai het passe - partout met foto voorzichtig om en. Of een passe - partout met meerdere uitsnede.


Fotolijst Utrecht is een stijlvolle fotolijst met een mooi design. Passe partout om meerdere beelden in één lijst te tonen. De maximum passe - partout maat is 100x1cm. De aangegeven prijzen gaan uit van venster.


De Henzo fotolijst Holiday Gallery is een vrolijke fotolijst waar je meerdere. In het midden een wat grotere foto. Een passepartout is een zorgvuldig gemaakte afwerking voor uw lijst.


Daarnaast zijn er nog de passe - partouts met meerdere openingen. Fotolijsten van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker!

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. De lijst wordt geleverd inclusief passe - partout en is verkrijgbaar in zwart, wit of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts