woensdag 16 mei 2018

Mini urn

Bent u op zoek naar een bijzondere mini urn ? De uitvaartwinkel van Monuta met een ruime collectie mini urnen om uw dierbare te herdenken. Veel urnen hebben ook een kleinere variant. Deze kleinere urn wordt een mini urn genoemd. Bekijk de onze ruime collectie mini urnen , met meer dan 300 . Het bewaren van as in een betaalbare mini urn ?

Sommige mini urnen zijn ook in groter formaat . In onze Urnenwinkel toonzaal treft u vele bijzondere en betaalbare mini urnen , waaronder messing mini urnen. Ze zijn er in vele kleurstellingen en uitvoeringen,. Mini urnen zijn ontwikkeld om nabestaanden van een overledene gelegenheid te stellen de crematie-as te verdelen over meerdere kleine, mini urnen.


Wij bieden een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kleine urnen. Bezoek onze website en bekijk ons prachtige aanbod mini urnen ! Een mini urn is erg geschikt als u maar een klein beetje as tot uw beschikking heeft (bijvoorbeeld als u deze heeft gedeeld met andere (familieleden) ). Bij de Kneedbare Steen is het mogelijk om een kleine urn naar eigen ontwerp te laten maken.

In dit vogelurntje kan een deel van de as worden. Indien u er voor kiest om de urn op te halen dan vullen wij deze urn kosteloos voor u met de as van uw dierbare. De mini urn is een kleinere variant urn.


In deze mini urn , kan een kleine hoeveelheid as bewaard worden. Gratis bezorging en snelle levering van Urnen en Assieraden. Knuffelkeitje mini - urn keramiek lichtblauw glanzend. De urn heeft een witte kleur, met sierstrips en een passende afsluitdop. Altijd een klein beetje as van je geliefde in de buurt?


Met deze kiezel kan iedereen een beetje as bewaren en samen zijn ze een sterke . Doodeenvoudig: Uitvaart webshop, wensenlijsten en complete verzorging. Crematie as mini urnen voor een scherpe prijs kunt u bestellen en kopen bij deze online Urnwinkel. Onze roos urnen zijn mini urnen , elk leverbaar in verschillende kleuren met een kleine askamer voor een beetje crematie-as in de bloemknop.


Aventurijn Koestersteen mini - urn van Jacomijn van der Donk met 18krt goud. Porseleinen mini - urnen van de Amsterdamse keramist Marjoke de Heer. UGK0Urn Vlinder Ik vind de rust in jou hand I nformatie: Mini urn. Handgeboetseerde urn uit klei met een duurzame bronsfinish.


In de Schelp mini - urn kan een kleine hoeveelheid as toegevoegd worden in een reservoir. Een mooie manier om de laatste tastbare restanten als dierbare .

Wij hebben een mooi assortiment aan mini urnen. Hierdoor zijn er veel meer mogelijkheden. Mini urnen – Memorie zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen.


Daarnaast heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een RVS staander met . U kunt de rest uitstrooien of in een . Verkrijgbaar in wit, blauw groen, beige, oranje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts