donderdag 3 mei 2018

Cursus glas in lood

Tijdens de cursus komen de vaardigheden van het glas snijden, breken, in lood zetten,koperfolie, solderen en afwerken aan bod en . Tijdens de basiscursus Glas-in-lood gaat u zelf een glas-in-lood raam maken (ca. 40xcm). Meld je dan aan voor een cursus glas in lood.


Wilt u deelnemen aan een cursus glas in lood ? Kijk dan hier verder op deze website en vindt informatie over een glas en lood cursus in Limburg. In deze basiscursus kunnen deelnemers de beginselen van het ambacht glas in lood leren.

In ons atelier in de Pijp geven wij een cursussen glas in lood maken. Aan de hand van een eenvoudig ontwerp leert u het snijden van glas, knippen van een mal . In deze cursus leer je zelf een glas-in-lood raam maken. Eerst maak je een tekening, die je vervolgens overzet op sjabloonkarton. Leer het ambacht van glas in lood en maak uw eigen ramen en objecten. De cursus glas in lood is bedoeld voor beginners én gevorderden.


Er zijn drie cursussen: Basiscursus drie . In de basiscursus glas in lood maakt u in drie dagdelen (van uur) een eenvoudig glas in lood raam van 3x 4mm. Glas in lood atelier Lisette Martens in Hollandschevel Drenthe is gericht op glas in lood cursussen en glaskralen workshops.

Het programma bestaat uit drie cursussen. De belangrijkste pijlers zijn glas-in- lood en glasfusing. Daarnaast is er aandacht voor glasappliqué, brandschilderen. Workshops en cursussen Glas in lood , Tiffany, glasfusen worden door ons gegeven in diverse plaatsen.


Zoals in Culemborg, Scherpenzeel, Houten, . Dagworkshop Glas-in-lood: kleine groep van tot 5 . Dat men dit nu jammer vindt blijkt wel uit het feit dat mensen met een . Glasboetje in Heiloo biedt cursussen , workshops en verkoop van materialen op het gebied van Glas in lood en Tiffany. Een zelfgemaakt glas-in-lood raam is uiteindelijk het resultaat. Volledig verzorgde midweek glas-in-lood en tiffany in Drenthe in het luxe vakantiehuis met atelier de Blauwe Bok. Tijdens de glas in lood cursus leert u ondermeer welk gereedschap u nodig heeft , wat voor een glas er allemaal is, hoe u dit het beste kunt snijden en slijpen, . U kunt bij ons glasatelier terecht voor diverse glas in lood workshops en cursussen en . Cursus glas-in-lood , mozaïek en muurschildering.


Onder de titel “Zoeklicht” worden in het Glasatelier Immanuel in Tilburg cursussen gegeven in het . Klik hiernaast op Workshop voor meer informatie over een cursus en . We bieden de volgende workshops aan: - glas-in-lood of tiffany (glas in koperfolie): In beide gevallen maak je kennis met de basisprincipes van het werken met . Glas in Lood is een eeuwenoud ambacht waarvoor de belangstelling groeiende is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts