donderdag 10 mei 2018

Tiffany raamhangers

Beschildert glas in warme kleuren met zilverkleurig omlijsting en ophangketting. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwheid . FOKA is gespecialiseerd in maatwerk. Om u een idee te geven van de mogelijkheden kosten van maatwerk . Deze glas in lood hangers zien er heel mooi uit wanneer ze voor een raam of deur worden opgehangen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Mooie tiffany raamhanger zeemeermin. Raamhangers in verschillende technieken, tiffany , glas in lood en fusing. Vindt u het leuk om eens zelf aan de slag te gaan met glas in lood of tiffany ? Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. OMSCHRIJVING: Raam hanger Welcome, met een libelle en bloemen. Maar ook voor glas fusen, glaspoederverf, HotPot fusen kunt u bij ons terecht.


Ook voor tiffany hanglampen, raamhangers en andere producten van tiffany glas in lood moet je bij Galerie Het Ateliertje zijn.

Tiffany Raamhanger Beschermengel, 12. De raamhanger meet, van de bovenkant van de raamhanger tot de onderzijde. Deze ronde glas in lood raamhanger van de zon en maan is een combinatie zo oud als de tijd zelf.


Unieke ovalen raamhanger van twee prachtige rozen, gevat in een iriserend . Alle technieken worden gedemonstreer geoefend en toegepast. You searched for: AnnekeWeesjesGlass! Browse the unique items that AnnekeWeesjesGlass creates, and discover the perfect gift!


In deze workshop maak je een raamhanger van diverse soorten en kleuren glas en. Both comments and trackbacks are currently . Ronde raamhanger in tiffany -techniek gemaakt door Gerda Berns. Deze is met blauw, maar kan ook in andere tinten besteld worden.


De kleuren kun je ook zelf aangeven. Aan het eind van de cursus is een leuke raamhanger gemaakt. TIFFANY GLASKUNST ALS HOBBY tentoonstellingen Rosemaling. Flickr photos, groups, and tags related to the raamhanger Flickr tag. View all All Photos Tagged raamhanger.


Glas in lood in isolatie glas plaatsen. Decorama kan ook raamhangers , waxinelicht houders of andere objecten van glas in lood en tiffany voor u op maken.

F5) om de actuele voorraad te zien). Raam rechts is onderdeel van een drieluik (zie een meer recente post) Raam links is te koop. GRATIS bezorging in bijna heel Europa.


Disney figuren zijn de patronen ingetrokken. Zeer leuke raamhangers voor op de kinderkamer . Meer voorbeelden met de tiffany techniek. Op de volgende pagina meer voorbeelden van gebruik van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts