dinsdag 22 mei 2018

Muursticker boot

Op de stickers staan verschillende boten afgebeeld en worden . Met deze kleurrijke sticker duik je onder in een funky onderwaterwereld. Waan jezelf op zee met deze stoere boot op de muur en speel met je vriendjes en vriendinnetjes in de kinderkamer. Laat je in fantasie wegvaren in je kinderkamer met deze boot. Deze decoratiesticker fleurt elke kinderkamer in een oogwenk af.


Ontdek mooie en trendy muurstickers online!

Deze turboboot brengt je overal naar toe. Ga in Australië zwemmen met een kangoeroe. De muurstickers zijn gemaakt van matte vinylfolie. Muursticker Boot staat geweldig in elke kamer! Deze boot muursticker voor de kinderkamer is leuk en handig.


Deze leuke boot is een leuke aanvulling voor de kinderkamer met het strand of zee thema. Wat een mooie versiering en handig dat uw kindje . Leuke muursticker boot met naam Kenmerken: Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen Snel en eenvoudig aan te brengen Geschikt voor vrijwel alle .

Deze mooie rustieke muurstickers zijn van het Franse merk Lilipinso. Deze sticker van vinyl is makkelijk te bevestigen door de zelfklevende achterzijde en zelfs afneembaar met een zachte doek. De sticker wordt door ons uitgesneden uit de gewenste kleur folie.


Wat nu wit is op het plaatje, wordt de kleur van de ondergrond waar je de sticker opplakt. Boten (kinderen) ( muurstickers ) Poster bij AllPosters. Professioneel Ingelijst, Snelle Levering En . Deze muursticker Turbo Boot uit de serie Water bestaat uit . Dat kan eenvoudig en snel met deze muurstickers voor de kinderkamer. Een muursticker kan in de kinderkamer net de finishing touch geven.


Creatief ontwerp van een muursticker geïnspireerd door water zee matrozen en varen. Droomt u kind ervan om later een echte zeeman te worden en een leven . Grijp uw netten, spring op de boot omdat we gaan vissen! Deze set van schepen muur stickers is super leuk.


De boten komen in verschillende maten en vormen, . Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend. Prachtige muursticker perfect voor in de jongenskamer met een blauwkleurige thema. Bij deze sticker krijgt u een onderzeeboot, kwallen, zeewier etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts