donderdag 3 mei 2018

Cursus antiek herkennen

In Overmere kan je antiek leren herkennen. Tijdens de opleiding antiekhandelaar word je bij de start ondergedompeld in de. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in!


Een cursus antiek herkennen kan een goede investering zijn. Misschien pik je dankzij de juiste opleiding de waardevolle stukken van de . Ook het herkennen van antieke objecten is een belangrijk onderdeel van deze kunst- en antiekcursus.

Met de kennis die je gedurende de cursus opdoet kan je oude kunst en antiek beter begrijpen en herkennen. Ook krijg je een duidelijk beeld van de manier . Met deze cursus leer je antiek te herkennen en de echtheid en . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Na deze cursus heb jij een onfeilbaar oog voor antiek , vintage en verkoopwaarde! En als beeldend kunstenaar kan hij je perfect de schatten op zolder weten herkennen ! Het herkennen van antiek of waardevolle spullen Op een rommelmarkt, veiling of op het internet worden allerhande spullen aangeboden.


U kunt zich nu inschrijven voor de najaarscursus ! Kunst zien en ervan genieten doet ieder op zijn eigen manier.

Ben jij gek op antieke meubeltjes, curiosa en snuisterijen en zou je daar het liefst de hele dag mee bezig zijn? Als antiekhandelaar ga je via verschillende kanalen op zoek naar producten die geen vaste prijs hebben en maakt deze bij jouw klanten . Deze thuisstudie is volledig inclusief begeleiding van een vakdocent van de NHA. De cursus duurt een ochten middag of avond en kost ƒincl. En hoe kun je de waarde van antieke spullen taxeren? Antiek herkennen : enkele basistips.


Het beroep van antiekhandelaar gaat veel verder dan alleen maar antieke. Je herkent vervalsingen en je kent de aankoopkanalen en mechanismen van de . Wat is antiek Conform de fiscale wetgeving is een voorwerp antiek indien het 1jaar en ouder geleden is gemaakt. Hoe staan wij dan tegenover het Art Deco . Op veler verzoek werd de verdiepingscursus over glas, schilderwerk en. Vergelijk alle cursussen en opleidingen van alle grote opleiders. Het boek geeft nadere informatie over hoe je materialen kan herkennen.


Workshop restauratie antieke meubels, hoeveel is mijn antiek waar waardebepaling antiek ,. Grote dosis verschillende houtsoorten leren herkennen. Tijdens de cursus leert u de verschillende soorten paddenstoelen te herkennen : welke zijn eetbaar, en welke kunt u niet eten? Een Antiquair is iemand die handelt in antieke voorwerpen. Tevens herkent de Antiquair vervalsingen.


Verpotten en, of werken aan vooraf meegebrachte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts