dinsdag 15 mei 2018

Rigostep skylt

Skylt bewaart de natuurlijke schoonheid van de ondergrond: die lijkt onbehandel maar krijgt met Skylt een stevig pantser, dat, hoewel nagenoeg onzichtbaar, . Rigostep Skylt 2K Ultramat Lak Original Ltr ACTIE ! SKYLT Multi Protector beschermt onzichtbaar met NATURAL . Eén deel naturel hout en één behandeld met SKYLT. Je ziet werkelijk geen verschil, zo goed en onzichtbaar beschermt SKYLT tegen vuil en . Skylt is een watergedragen 2-componenten PU (polyurethaan) lak welke voor een.

Skylt € 3en liter Skylt voor € 1395. Skylt original is een unieke componenten polyurethaanlak lak. U kunt het hout behandelen met lak, impregnatie, hardwax of andere producten.


Skylt Original aan als beste behandelmethode. Nu ook in liter, prijs zie beneden! SKYLT is een uniek product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie. Gebruiksklare reinigingsoplossing voor met Skylt behandelde oppervlakken.


Koop of Verkoop rigostep skylt op Marktplaats. Geschikt voor vloeren die intensief belast worden - gratis verzending.

Dit product hebben wij binnen de SKYLT productlijn ontwikkeld om . Komen de haren van het hout ook voelbaar naar . Zeer geschikt voor donkere houtsoorten door haar ultra matte maar toch heldere uiterlijk. Klik hier om de spray direct te bestellen! Bij de titanium ontstaan er nagenoeg geen glans strepen.


RigoStep Skylt conditioner spray L besteld u gemakkelijk en snel bij onlineonderhoudshop. Rigo Step Skylt Titanium is een 2-componenten PU parketlak op waterbasis voor de behandeling van houten en parketvloeren. Vloeren kunnen op vele manieren worden afgewerkt, maar wie een blijvend mooie en duurzame bescherming zoekt, kiest voor een afwerking met RigoStep. RigoStep SKYLT is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel.


Ook geschikt voor toevoeging aan het dweilwater. Knijp in de flacon tot de doseerdop is gevuld met ml concentraat. Deze lak is erop gemaakt om hout te doen laten lijken alsof het onbehandeld is. Op zoek naar Skylt ultramatte 2k lak rigostep van ? Groots assortiment Binnen watergedragen.


Geen laag of lak te zien onder welke invalshoek dan ook. Het licht blekende effect zorgt ervoor dat de kleur bijna niet veranderd bij afwerking met Skylt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts