donderdag 31 mei 2018

Slijtvaste blanke lak

Kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten. Ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, . Koopmans Houtlak PU Heelmat is een slijtvaste blanke matte lak met een zeer . Met een blanke lak voor binnen kunt u uw meubels, trap of vloer uitstekend beschermen. Een blanke lak zorgt ervoor dat uw hout een slijtvaste laag krijgt en dat . Deze blanke , slijtvaste , zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc.

Tot nu toe gebruik ik altijd Glitsa of jacht-lak, maar ben eigenlijk niet zo. De blanke lakken van Nelf, transparant de beste! Harde en slijtvaste blanke tweecomponenten polyurethaan lak.


Toe te passen als zijdeglans afwerklaag in een transparant laksysteem op hout. Waterbestendige, oplosmiddelhoudende blanke lak voor duurzame. Zijdeglanzende, kras- en slijtvaste vernis op basis van polyurethan-alkydhars.


COATRIGHT Aqua 2K Blanke Lak Extra Mat is een zeer stoot- en slijtvaste blanke lak met uitstekende krasbestendigheid. Blanke lak Sigmavar S2U satin vernis, Blanke lak ,.

Vergeelt niet en is bij uitstek bestand . Speciaal voor het waterdicht en slijtvast afwerken van epoxy- en PU gietvloeren. Sigmavar WS Matt is een sneldrogende, kras- en slijtvaste , watergedragen blanke lak. Deze vernis is prima geschikt voor het blank lakken van houtwerk binnen, . Avis Polyurethane is een slijt- en slagvaste blanke lak op basis van een één componenten. De lak is slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. Frencken Diaglass is een zeer slijtvaste lak.


Deze lak is speciaal ontwikkeld voor houten parketvloeren en traptreden. Professioenel matte transparante lak voor hout binnenshuis. Drenth DPU Lak Blank is een kras- en slijtvaste blanke lak op basis van urethane -alkydhars. Belangrijkste Eigenschappen:Snelle aan- en doordrogingGrote . DPU Aqua parketlak is speciaal ontwikkeld voor het blank af- werken van. Als harde en slijtvaste blanke lak voor het beschermend behandelen van parket.


K TOPCOAT Clear, Zijdemat, slijtvaste blanke lak , nieuw! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Jachtlak bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Een slijtvaste blanke matte lak met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Coatright Aqua 2K Blanke Lak Extra Mat is een extreem slijtvaste en chemicaliënbestendige, waterverdunbare transparante lak op basis van hoogwaardige . Hoogwaardige, niet vergelende, slijtvaste blanke lak voor binnen, op waterbasis. Epifanes maakt zeer goede, slijtvaste , blanke lak , maar ook gekleurde lak met veel keuze in kleur. Sigma Sigmavar blanke lak mat 5ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts