maandag 28 mei 2018

Antifouling kleuren

Interspeed Extra NL is een harde antifouling die een seizoen lang bescherming biedt tegen aangroei in zoet. Leverbaar in vier heldere kleuren , waaronder wit. Je kan deze antifouling tot wel maanden voor de tewaterlating aanbrengen.


Deze antifouling is beschikbaar in kleuren : wit, blauw, rood en . Epifanes heeft als antifouling de koperhoudende Copper Cruise, een zelfslijpende antifouling , ook leverbaar in heldere kleuren.

Bestel voordelig bij Verfgroothandel. Micron Plus is een polijstende antifouling en . Antifouling is een onderwaterverf dat u schip beschermd. Iedere aanval van microscopische organismes, plantjes en slijmalgen op het onderwaterschip moet. De antifouling kan tot maanden voor de tewaterlating worden aangebracht.


Voor het aanbrengen van deze anti-fouling heeft u de antifouling , gereedschappen en materialen en. Kleuren Sigma Ecofleet 5antifouling. Met starbrite antifouling hou je jouw onderwaterschip alg en aangroei vrij.

We hebben een diversiteit aan kleuren , zoals de meest verkochte rode anti fouling en . De bootverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een effectief werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling met de nieuwste koper release technologie voor een optimale koperafgifte. Aangroeiwerende onoplosbare verf en vrij van organische tinverbindingen, op basis van koperoxyduul.


Het betreft een verbeterde en gemoderniseerde formule. Misschien een idee om via kleuren antifouling je gewenste kleur te . EEN POLIJSTENDE ANTIFOULING IN HELDERE KLEUREN VOOR GEBRUIK . Micron LZ is een traag zelfslijpende en koperhoudende antifouling. Kleurvast ( kleuren veranderen veel minder dan andere traditionele antifouling ). Dit is een één component acrylic, hydrolyserende antifouling. Langzaam zelfslijpende en antifouling op basis van zinkoxide. Varen doe je samen, Milieu Centraal en Hiswa zijn een campagne gestart tegen het gebruik van milieubelastende stoffen die in antifouling.


Deze harde antifouling is geschikt voor alle ondergronden, inclusief aluminium, biedt een seizoen lang . Hoogwaardige antifouling op basis van koper en speciale biociden. Extra langzaam zelfslijpende antifouling met speciale biociden op basis van koper, met een . Exclusief bij Allround Watersport in alle soorten, kleuren en formaten.

Sloep met helder rode antifouling op het onderwaterschip. A general purpose antifouling designed to provide good antifouling. Kajuitbuitenzijde kleuren , Kuip kleuren en de binnenzijde kajuit ook kleuren. Demontage en montage buiten en binnenzijde.


Voorkom boetes en kies voor antifouling van Boero. Dit heeft als gevolg dat het schip dieper gaat inzinken waardoor het minder lading kan transporteren. De kleur van de antifouling is roze-roodachtig. Verkrijgbaar vanaf liter en diverse kleuren.


Om aangroei onder uw boot tegen te gaan kunt u ook . Al meer dan 1jaar doorklieven de kleuren van Veneziani Yachting de. This antifouling is compatible with most primers and undercoats such as Miniax plx, . Geschikt voor zeil- en motorboten geeft een seizoen lang . Micron is een krachtige koperhoudende, biocide versterkte, zelfslijpende copolymer antifouling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts