dinsdag 8 mei 2018

Dd lak verwerken

Metaal en kunststof afwerken met twee componenten DD lak. Het gereedschap dat is gebruikt voor de verwerking van de DD Lak kan worden schoongemaakt met DD Lak Kwastverdunner of DD Lak Spuitverdunner. DD lak met een te lage temperatuur verwerkt ? Uitstekende vloei, gemakkelijk te verwerken met kwast, roller of luchtspuit;.


Lak is een zeer sterke krasvaste twee componenten lak met een fraaie hoge.

Double Coat is een hoogwaardige twee componenten hoogglans dd lak voor. Het verwerken van tweecomponenten materialen vraagt over het algemeen . Gemakkelijk te verwerken met kwast of verfroller. Voor een optimale vloei tot DD Kwastverdunner toevoegen.


Overschilderbaar zonder schuren tussen 24 . Zeer eenvoudig te verwerken met kwast of roller zonder . Het kenmerkt zich door haar goede vloei-eigenschappen, waardoor DD Lak eenvoudig te verwerken is met een kwast of roller.

Double coat dd lak set glans besteld u nu zeer voordelig online bij de. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller. Ik weet -uit ervaring- dat het verwerken van DD - lak niet eenvoudig is.


Het boekje zegt: kruiselings aanbrengen met de rol en verticaal nastrijken met een brede . Blanke DD - lak met anti slip toeslag. Na vermenging is het mengsel nog enige uren verwerkbaar. De ijssel double coat dd lak dc 8wit. Gewoonlijk worden meerde lagen DD Lak transparant hoogglans aangebracht en daarna afgewerkt met laag DD Lak transparant zijdeglans. Een hoogwaardige twee componenten dd lak voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan.


De gelcoat, de eigenschappen en de verwerking. Slijtvastheid: Is matig ( t.o.v. b.v. DD - lak ) maar kan door toevoeging van vulstof verbeterd worden. IJssel double coat is een twee comp. Ook wel bekend als de zogenaamde DD lak.


De naam DD - lakken is afgeleid van de handelsnamen van Bayer. Tweecomponenten-polyurethaanlak op DD-basis.

DE IJSSEL kwastverdunner – Speciale verdunner voor DD Lak wanneer u van plan bent deze met een kwast of roller te verwerken. Speciaal ontwikkeld voor componenten DD lakken , PU lakken en alle 1. Het gebruik van meer harder zal niet een hogere verwerkingssnelheid (zoals bij polyesterhars), maar wel een. Om kwaststrepen of “sinaas- appelhuid” te voorkomen kan het verfwerk met een Poly-Brush worden nagestreken. Ik gebruik Tenco blankelak deze is niet duur glimt als een eikel in de.


Deze bootlak is van het merk Sikkens, het is supergloss lak op basis van. Ik heb zelf een raceboot van dichtbij gezien die gerold was met DD - lak. Deze tweecomponenten aflak laat zich uitstekend met kwast, roller en luchtspuit verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts