maandag 21 mei 2018

Retro behang grijs

Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig. Behang met retro dessins uit de sixties en seventies. Koop bij ons behangpapier online, van retro tot strak modern.


Behang Orla Kiely - Giant Abacus Flower - Beige of grijs. Noordwand Cozz Smile retro zwart grijs off-white. Door een muur in je kamer te behangen met retro behang , kun je makkelijk nog.

Maar je hebt ook kaleido behang waarbij roze, wit en grijs gebruikt wordt. Royal Dutch schuimvinyl Square zilver behang (vinylbehang, grijs ). Wil jij bloemetjesbehang op de muur? Staat super in de slaapkamer of woonkamer, maar ook in de kinderkamer. Bekijk dan dit super coole retro behang ! Dit prachtig retro behang grijs uit de collectie Best Wallpaper brengt je terug naar lang vervlogen tijden.


Haal nu de sfeer van de jaren in huis. Vintage en retro behang is helemaal hip en steeds vaker verschijnt er behang in de. Een zwart interieur met zwarte haard en een grijze bank .

Funkywalls beschikt over een zeer uitgebreide collectie retro of. Namen Draagprofiel Fabrikant Profhome Artikel-nr. Behangpapier met retro motief in wit- zwart- grijs.


Behang assortiment van Praxis past bij de laatste trends en interieuren. Reserveer direct en koop behang in de winkel of laat het thuisbezorgen. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. Of het nu gaat om vliesbehang, fotobehang, glasvezelbehang, retro behang , behangpapier voor . Ga je behang kopen, dan is vliesbehang van GAMMA een goede keuze.


Het vintage behang wat Kriz verkoopt is oud behang, geproduceerd in de jaren en 70. Retro behang , vintage behang - Motieven en kleuren uit de jaren Moderne. Vintage ornament behang in grijs , beige, bruin en goud. Ben jij ook een liefhebber van de populaire retrotrend ? Koop online in één van onze winkels. Wil je deze gave trend toepassen in je slaapkamer of woonkamer?


Origineel en kleurrijk kinderbehang met een retro tintje. Bij De Oude Speelkamer vind je een ruim assortiment behang voor de baby- of kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts