donderdag 3 mei 2018

Rolgordijn extra breed

Rolgordijnen in de maat rolgordijn 3breed vind je bij RolgordijnenExpert. Alle mogelijk maten: extra klein, extra groot, breed of hoog (tot meter) 4). Dit profiel zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid.


De extra solide montagesteunen zijn van metaal en zijn voorzien van een kunststof afdekkap. Aan de onderkant van het rolgordijn bevindt zich een aluminium .

Extra breed rolgordijn van Luxaflex! Stijlvolle raamdecoratie die ook als zonwering en extra isolatie kan dienen. Een rolgordijn van meter breed bestel je bij ons!


Wij leveren rolgordijnen in veel verschillende stoffen en kleuren. Deze extra brede gordijnen zijn te bestellen tot een breedte van 350cm. Rolxx rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor elk raam.


Kies voor transparante doeken, verduisterende gordijnen, zonwering of gordijnen op maat. Bekijk onze collectie en ontdek een breed scala aan kleuren, motieven en ongekende.

Authentics rolgordijnen op maat zijn extra scherp geprijsd. Je vindt bij ons alles van verduisterende rolgordijnen tot prachtige gordijnen in. Met het strakke uiterlijk van rolgordijnen creëert u rust in uw interieur. Mooi design stof met lurex zilverdraden geven deze duo rolgordijn collectie extra glans.


Verduisterend rolgordijn ( extra breed ). Dit is de oplossing voor alle extra grote ramen, tot zes meter breed op drie meter hoog, . Duo rolgordijnen brede banen zijn uitgerust met extra brede banen. De stof van een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen horizontale banen, een transparante . Het gordijn van 150cm breed en 250cm hoog is gemaakt van synthetisch textiel . Ook kunststof en alu kozijnen en XXL ramen van meter breed. XXL rolgordijn stoffen, dit zijn extra brede stoffen die het mogelijk maken om grote afmetingen . Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van . Dubbele rolgordijnen extra breed tot 3cm? Gordijnen vouwgordijnen paneelgordijnen rolgordijnen duogordijnen duette. Het aanbod rolgordijnen bij Diaz is enorm uitgebreid maar u kan terecht bij.

De extra brede lamellen zijn stijlvol en modern, en leggen een elegant accent in. Graag willen we de elektrische bediening van rolgordijnen extra in de kijker zetten. Een raam van meter breed is met deze raamdecoratie immers geen enkel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts