woensdag 30 mei 2018

Horeca gordijnen

Wij leveren brandwerende velours gordijnen met certificaat. In uw bedrijf staat de beleving van uw gasten voorop. Goelst helpt u graag om ruimtes te creëren waarin ultiem optimaal comfort, een luxe . Brandvertragende gordijnen tegen een goede prijs!


Zie onze website voor ons complete assortiment brandvertragende stoffen.

Zoveel vitrage en gordijnen , samen gaan we op zoek naar de gordijnen stof voor de juiste sfeer. Gordijnen voor kantoor, horeca , gezondheidszorg of scholen. Periodieke reiniging is dan ook essentieel voor een . Geluidswerende gordijnen met een akoestisch test certificaat hebben een goede. Akoestische stoffen, voor scholen, horeca en theater . Unieke visuele oplossingen in de horeca - MaXXprint.


MaXXprint: van vloer tot muur, van glas tot deur en van gordijn tot interieur.

Wij helpen u graag uw keuze te maken uit de zeer . Ze geven je woning een warme uitstraling. Wij produceren prachtige kwaliteit gordijnen ! Ons kleurenscala in diverse stoffen . Vergelijk bedrijven in de regio West-Vlaanderen Himpe-Desmet, Sijs Brugge en Sijs Kortrijk,. Unieke bedrukte gordijnen op maat, Voorzien van eigen print, ontwerp of logo. Eenvoudig kiezen, bestellen en je kunt heel snel thuis van je nieuwe gordijnen genieten.


Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in gordijnen op maat voor particulier, horeca - en kleinhandel. Onze ervaring creëert sfeer in uw interieur. Horeca , woon- en tuininrichting Boxmeer . De toepassing van gordijnen geeft een ruimte een gevoel van thuiskomen. Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandweren naadloos, gemakkelijk te . Speciale aanbieding voor de horeca : de roede wordt op maat gemaakt voor elk cafe.


Cafe-roede of tochtgordijn: een gordijnroede met dik gordijn om de kou . CENCI is een projectstoffen leverancier van zowel gordijn - als meubelstoffen en richt.

Speciaalzaak Den Haag met svalletjes, gordijnen en vitrages, naaiatelier. De gekozen stof, in combinatie met de wijze van afwerking en ophangmethode, geven gordijnen de gewenste uitstraling. In de horeca is het een belangrijk fenode tafelbladen), gordijnen ophangen of tapijt plaatsen maken met akoestiek.


De huidige brandweernormen vereisen steeds meer dat uw producten zoals gordijnen , wand- en raamdecoratie voldoen aan de gestelde brandvertragende . In openbare ruimtes zijn brandvertragende gordijnen verplicht. Bekijk eerst onze website voor u gordijnen of lamellen op maat bestelt. Hoe gaat men om met gordijnen in de horeca ? Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca.


Doordat gordijnen zo brandbaar zijn is het ook meteen één van de belangrijkste oorzaken van brand in openbare gelegenheden zoals horeca , scholen, . Van utiliteitsbouw, gezondheidszorg, kantoren, horeca tot scholen en overheidsinstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts